22/09/2023

Αδειοδότηση του σύγχρονου υπόγειου παρκινγκ στην πλατεία Ευτέρπης Αμαρουσίου

Με την απόφαση 462398 από 12/08/2019 η Περιφέρεια Αττικής βεβαιώνει ότι το σύγχρονο υπόγειο παρκινγκ στην πλατεία Ευτέρπης, που εγκαινιάστηκε πρόσφατα με την Smart Plaza , πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για τη λειτουργία δημοσίας χρήσεως υπόγειου στεγασμένου σταθμού επιβατικών αυτοκινήτων.

Μετά την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών, θα ξεκινήσει σταδιακά η λειτουργία του υπόγειου παρκινγκ τριών επιπέδων για την εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης και του Εμπορικού Κέντρου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε σχετικά:
« Με την αδειοδότηση του σύγχρονου υπόγειου παρκινγκ ολοκληρώθηκαν  οι διαδικασίες για τη λειτουργία ενός έργου υποδομής «ορόσημο» για το Μαρούσι, που  αποτέλεσε αίτημα πολλών δεκαετιών για την τοπική αγορά και την τοπική μας κοινωνία και χρειάστηκε να ξεπεραστούν πολλά εμπόδια για την ολοκλήρωσή του.     

 Η λειτουργία του υπόγειου παρκινγκ θα βελτιώσει τις συνθήκες κυκλοφορίας και στάθμευσης στην  ευρύτερη περιοχή και μαζί με την Smart Plaza φιλοδοξούμε να γίνουν πόλο έλξης για τους νέους και τους επισκέπτες της πόλης μας.»