Κυ. Ιαν 24th, 2021

Αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε σε ταξί: «Είδα μία λάμψη σαν αστραπή» δήλωσε ο οδηγός

Σοκαρισμένος δηλώνει ο οδηγός ταξί, του οποίου το αυτοκίνητο δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα και ενώ λίγο νωρίτερα είχε επιβιβαστεί στο όχημα μία γυναίκα.

«Ήμουν με πελάτη και σε κλάσματα του δευτερολέπτου και έχοντας ξεκινήσει, ακούω ένα «μπαμ» και βλέπω μία λάμψη σαν αστραπή, σοκαριστήκαμε, βγήκαμε από το αυτοκίνητο, πετάχτηκαν και οι συνάδελφοί μου από την πιάτσα», δήλωσε στην κάμερα του ΑΝΤ1 ο οδηγός ταξί και πρόσθεσε: «Στην αρχή πίστεψα ότι χτύπησα κάποιο μηχανάκι χωρίς φώτα, μετά σκέφτηκα ότι μπορεί να ήταν κάποια πέτρα. Ήταν, όμως, σφαίρα. Καλέσαμε άμεσα την αστυνομία και βρήκα τον κάλυκα».

Η αδέσποτη σφαίρα που «χτύπησε» το ταξί

«Ήμασταν και οι δύο σοκαρισμένοι. Η γυναίκα που είχα πάρει κούρσα, έτρεμε και έκλαιγε, δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει κανείς μας αυτό που έγινε».

«Η γυναίκα μου έλεγε, με λυγμούς »παιδάκι μου έχεις άγιο, 7 πόντους ακόμη και δεν θα μιλάγαμε», το ίδιο μου είπε και η αστυνομία που έφτασε στο σημείο».

Όπως ανέφερε ο κ. Πεχλιβανίδης, «Πριν 2-3 λεπτά από το συμβάν ακούγονταν πυροβολισμοί στα Άνω Λιόσια προς τις εργατικές κατοικίες, από εκεί ήρθε η σφαίρα».

Για την τραγική κατάσταση με τις αδέσποτες σφαίρες μίλησε ο οδηγός ταξί, τονίζοντας πως κάθε μέρα γίνονται τέτοια περιστατικά στην περιοχή. «Πέρυσι μάλιστα, σκοτώθηκε ένα παιδάκι, πρέπει να γίνει κάτι, να προλάβουμε να μην έχουμε άλλα θύματα».

Άλλωστε, όπως υπογράμμισε ο οδηγός ταξί, όταν χτύπησε η αδέσποτη σφαίρα το ταξί, η πλατεία ήταν γεμάτη κόσμο και εκτός από τον ίδιο και την πελάτισσά του θα μπορούσε να έχει τραυματιστεί κι άλλος κόσμος.