18/04/2024

Αλλοδαποί ξυλοκόπησαν αστυνομικούς στην Σάμο!

Σε πραγματική «βόμβα» εξελίσσεται το πρόβλημα της παράνομης εισόδου χιλιάδων αλλοδαπών μεταναστών στην χώρα καθώς σε συνδυασμό με το δημογραφικό πλέον τίθεται θέμα εσωτερικής ασφάλειας.

Το θράσος των αλλοδαπών μάλιστα είναι τέτοιο που δεν δίστασαν στην Σάμο  να επιτεθούν σε αστυνομικούς το απόγευμα του Σαββάτου, όταν τους σταμάτησαν  για να τους κάνουν έλεγχο.

Έτσι αντί να συμμορφωθούν, τους επιτέθηκαν και τους τραυμάτισαν.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, οι παράνομοι μετανάστες ηλικίας 21, 24 και 18 χρόνων αρνήθηκαν να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των αστυνομικών και τους επιτέθηκαν χτυπώντας τους με χέρια και με πόδια με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν ελαφρά, ενώ έσκισαν και τις στολές τους!

Τελικά, οι τρεις αλλοδαποί ακινητοποιήθηκαν, συνελήφθησαν και στην κατοχή του 21χρονου βρέθηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι δράστες προσήχθησαν στην Ασφάλεια που διενήργησε προανάκριση, σχημάτισε σε βάρος τους δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί, καθώς και για απείθεια, βία κατά υπαλλήλων, πρόκληση σωματικών βλαβών και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου.

Για το μόνο που δεν ασκήθηκε δίωξη είναι για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα, κατά συνέπεια σύντομα θα αφεθούν ελεύθεροι χωρίς να απελαθούν.