13/04/2024

Αθανάσιος Ακρίβος: Πρωταρχικό μας μέλημα η αντιμετώπιση της Κλιματικής Αλλαγής

Στην εκδήλωση για την Κλιματική Αλλαγή στο Σύνταγμα συναντήσαμε τον εκλεγμένο Περιφερειακό σύμβουλο και επικεφαλή της παράταξης “Θεσσαλία – Πράσινη Περιφέρεια” κ. Αθανάσιο Ακρίβο στον οποίο ζητήσαμε να μας πει δύο λόγια όχι μόνο για την εκδήλωση αλλά και για το τι προτίθεται να πράξει ως εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για την Θεσσαλία. 

Ο δραστήριος Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας κ. Αθανάσιος Ακρίβος δήλωσε μεταξύ άλλων:

“Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής που και μετά την τεράστια πυρκαγιά στον Αμαζόνιο, είναι αναγκαίο όσο ποτέ να παρθούν άμεσα μέτρα.
Ανάδειξη των οικοσυστημάτων της Θεσσαλίας, αξιοποίηση των υδάτινων πόρων, ρεμάτων, λεκανών απορροής.

Ορκίζομαι να προχωρήσω στην υλοποίηση της σωστής διαχείρισης των απορριμάτων με τεχνικές σύγχρονες και φιλικές προς το περιβάλλον, με διαλογή στην πηγή και με έμφαση στην ανακύκλωση από την οποία θα προκύψουν νέες αυτοχρηματοδοτούμενες θέσεις εργασίας.
Υπόσχομαι να εφαρμόσω όλες τις νέες τεχνικές ούτως ώστε η Θεσσαλία να είναι ένα από τα πιο όμορφα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδας με χώρους όπου θα κυριαρχεί το αστικό και περιαστικό πράσινο.
Με την ιδιότητα του περιφερειακού Συμβούλου θα ενώσω τις δυνάμεις μου,τη φωνή μου και τις γνώσεις μου με τους υπόλοιπους συνεργάτες μου και σε συνδυασμό με το πάθος και την διακαή μου επιθυμία για μια πιο όμορφη Θεσσαλία, όλοι μαζί πιστεύω ακράδαντα πως θα τα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τα όνειρα μας για την ανάδειξη της Θεσσαλίας μας σε πρότυπο γεωγραφικό διαμέρισμα,όπου όλοι θα συνυπάρχουμε αρμονικά μέσα σε ένα υγιές περιβάλλον.”

Στην φωτογραφία βλέπετε το Αθανάσιο Ακρίβο  με την κόρη του και συμπρόεδρο του “Πράσινου Κινήματος” Ρία Ακρίβου