20/07/2024

Δημοσιογράφος της ΕΡΤ συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία

Ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας οδήγησε στη σύλληψη ενός δημοσιογράφου της ΕΡΤ. Εκείνος φέρεται να ξυλοκόπησε την σύντροφο του την Κυριακή 24 Ιουνίου ενώ η καταγγελία έγινε σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί, μια κοπέλα, επίσης δημοσιογράφος της ΕΡΤ μετέβη στο γραφείο αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας στο Α.Τ. Ομόνοιας. Εκεί, η ίδια κατήγγειλε τον σύντροφο της για ξυλοδαρμό.

Η νεαρή κοπέλα ήταν εμφανώς χτυπημένη ενώ μαζί της στο Α.Τ. κρατούσε και βεβαίωση από το νοσοκομείο και αναμένεται να μεταβεί στον ιατροδικαστή για εξέταση.

Ο δημοσιογράφος συνελήφθη περίπου στις 5:30 το απόγευμα και αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Σημειώνεται πως οι αστυνομικοί τον βρήκαν σπίτι του και τον συνέλαβαν καθώς ο ίδιος είχε ρεπό.

Η ΕΡΤ λίγη ώρα αργότερα έθεσε σε παύση τη σύμβαση του δημοσιογράφου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση: «Η ΕΡΤ αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη».