Τε. Αυγ 12th, 2020

ΕΕΤΑΑ – Η προθεσμία για τις αιτήσεις στους Παιδικούς Σταθμούς – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Έως και τις 5 Αυγούστου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση για τις επιδοτούμενες θέσεις νηπίων και παιδιών στους παιδικούς σταθμούς ΕΕΤΑΑ και στα ΚΔΑΠ για το σχολικό έτος 2020-2021.

Μια εβδομάδα αργότερα, στις 12 Αυγούστου αναμένεται να ανακοινωθούν τα προσωρινά αποτελέσματα των δικαιούχων και στις 20 Αυγούστου. Έτσι οι γονείς που θέλουν να καταθέσουν τυχόν ενστάσεις να έχουν 7 ημέρες περιθώριο.

Βοήθεια για χιλιάδες γονείς: 13.869 θέσεις σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς από την Περιφέρεια Αττικής
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς ΕΕΤΑΑ μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ με τη χρήση των κωδικών Taxisnet.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν:
οι εργαζόμενες στην Ελλάδα, που είναι μισθωτές πλήρους ή μερικής απασχόλησης, αορίστου ή ορισμένου χρόνου ή αυτοαπασχολούμενες ή εργόσημο ή άλλες μορφές ευέλικτης απασχόλησης και
οι άνεργες, οι οποίες διαθέτουν δελτίο ανεργίας σε ισχύ ή άλλο ισοδύναμο έγγραφο.
Δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης oι τακτικοί και αορίστου χρόνου υπάλληλοι του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ., καθώς και οι μόνιμοι και αορίστου χρόνου υπάλληλοι των Ο.Τ.Α. (α’ και β’ βαθμού) και των Ν.Π.Δ.Δ. των Ο.Τ.Α.