14/07/2024

Εκδήλωση αλληλεγγύης στο Θέατρο Βεΐκου

 

Μια ξεχωριστή παράσταση θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σήμερα το βράδυ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ όσοι παραβρεθούν στις 20:30 στο Θέατρο Βεΐκου.Γνωστοί ηθοποιοί και τραγουδιστές έχουν ετοιμάσει μια ανεπανάληπτη μουσική παράσταση με σκοπό να ενισχύσουν το ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών) που στηρίζει κάθε δοκιμαζόμενο ηθοποιό ενεργό ή συνταξιούχο.

Οι Καλλιτέχνες έχουν την ανάγκη από το δικό μας θερμό χειροκρότημα και πρέπει να δώσουμε το παρόν σε αυτή την εκδήλωση που είναι για καλό σκοπό. Άλλωστε θα διασκεδάσουμε και θα περάσουμε υπέροχα κάτι για το οποίο αποτελούν εγγύηση τα ονόματα του Σπύρου Μπιμπίλα (Πρόεδρος ΤΑΣΕΗ) και Κώστα Βενετσάνου (Γενικός Γραμματέας ΤΑΣΕΗ) που παρουσιάζουν την εκδήλωση, και βοήθησαν τα μέγιστα για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Στην παράσταση συμμετέχουν: Νικολέττα Βλαβιανού, Ζαχαρίας Ρόχας, Τέτα Κωνσταντά, Λίτσα Γιαννακούλη, Γιώτα Γιάννα, Χάρης Βορκάς, Γεωργία Ζώη, Νάντια Καραγιάννη, Ελένη Καρακάση, Παναγιώτης Πετράκης, Γιάννης Πετρόπουλος, Δέσποινα Τσολάκη, Άρης Πλασκασοβίτης, Τέρης Χρυσός, Αθηνά Δρόμβου και πολλοί άλλοι.

Ραντεβού στις 20:30 στο θέατρο Βεΐκου όπου το Atticaonline.gr  θα είναι εκεί για να σας μεταφέρει λίγο από την μαγεία της βραδιάς για όσους άτυχους δεν έχετε την δυνατότητα να είσαστε μαζί μας.