21/05/2024

Ένα εντυπωσιακό έργο τέχνης «ζωντάνεψε» στο Μεταξουργείο

Ένα εντυπωσιακό τρισδιάστατο γκράφιτι που απεικονίζει έναν μπλε κάβουρα έκανε την εμφάνισή του στο Μεταξουργείο, δίπλα στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens.

Πρόκειται για έργο του παγκοσμίου φήμης street artist Étien’ (Étienne Bergeret), ο οποίος δημιούργησε το εντυπωσιακό γκράφιτι στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Μικρό Παρίσι των Αθηνών».

Ο Étien’ είναι ανεξάρτητος Γάλλος καλλιτέχνης και είναι διάσημος διεθνώς για την μοναδική τεχνική του να δημιουργεί τρισδιάστατα graffiti έργα.

Ως καλεσμένος του Φεστιβάλ «Μικρό Παρίσι των Αθηνών», επέλεξε ένα διατηρητέο νεοκλασικό κτήριο στην περιοχή του Μεταξουργείου δίπλα στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens για να δημιουργήσει έναν εντυπωσιακό μπλε κάβουρα.

Το Φεστιβάλ «Μικρό Παρίσι των Αθηνών» διοργανώνεται για 7η χρονιά με θέμα «Καμπαρέ του κόσμου» και θα λάβει χώρα από τις 21 Νοεμβρίου μέχρι και την 1η Δεκεμβρίου 2019 με τη συμμετοχή πάνω από 500 καλλιτεχνών, δημιουργών και ανθρώπων του πνεύματος από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε πολλά σημεία της πόλης.

Η έναρξη και η λήξη του φεστιβάλ, στις 21 Νοεμβρίου και στις 1 Δεκεμβρίου, θα τελεστούν στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, το οποίο, από κοινού με τη Zeus International, φιλοξενεί και φέτος τα γραφεία του φεστιβάλ.