20/07/2024

Επίθεση με μολότοφ στην τροχαία Αγίας Παρασκευής – Επιθέσεις όλο το βράδυ σε εταιρίες

Επίθεση με βόμβες μολότοφ πραγματοποίησαν άγνωστοι, τα ξημερώματα, στην Τροχαία Αγίας Παρασκευής που βρίσκεται στη λεωφόρο Λαυρίου.

Οι άγνωστοι πέταξαν τρεις βόμβες μολότοφ κατά της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής, επί της οδού Κανάρη 6, στα Γλυκά Νερά. Οι μολότοφ έσκασαν κοντά στο φυλάκιο χωρίς να προκαλέσουν τραυματισμούς ή ζημιές. Η αστυνομία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές για το περιστατικό που έλαβε χώρα στις 3:30 το πρωί.

Μία ώρα αργότερα, νεαροί με βαριοπούλες έσπασαν την είσοδο των γραφείων της εταιρείας τσιμέντων ΤΙΤΑΝ που βρίσκονται επί της οδού Χαλκίδος στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το μπαράζ των επιθέσεων συνεχίστηκε μισή ώρα αργότερα, όταν νεαρά άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες πέταξαν πέτρες και μπουκάλια με χρώμα στα γραφεία της κατασκευαστικής εταιρείας ΑΒΑΞ J&P, επί της οδού Αμαρουσίου Χαλανδρίου στο Μαρούσι.

Λίγα λεπτά αργότερα, ομάδα νεαρών που επέβαιναν σε μηχανάκια επιτέθηκαν με πέτρες και μπογιές στα γραφεία της εταιρείας Arcania Business Center, που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση.