Σα. Νοέ 26th, 2022

Eπίθεση σε εργαζόμενη της ΣΤΑ.ΣΥ. στον σταθμό «Πευκάκια»

Επίθεση από μία γυναίκα δέχτηκε μία εργαζόμενη της ΣΤΑ.ΣΥ. στον σταθμό «Πευκάκια» της γραμμής 1 του Μετρό, την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της διοίκησης της ΣΤΑ.ΣΥ. η γυναίκα, που εμφάνιζε παραβατική συμπεριφορά στην αποβάθρα, τραυμάτισε στο πρόσωπο την υπεύθυνη του σταθμού, με αποτέλεσμα η τελευταία να διακομιστεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:
«Η Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ. καταδικάζει απερίφραστα και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχθηκε την Πέμπτη 29/09/2022, εν ώρα υπηρεσίας, εργαζόμενη της εταιρείας και της εύχεται γρήγορη και καλή ανάρρωση. Στην υπεύθυνη του σταθμού «Πευκάκια» της Γραμμής 1 του Μετρό, επιτέθηκε γυναίκα που εμφάνιζε παραβατική συμπεριφορά στην αποβάθρα, ύστερα από σύσταση που της απηύθυνε. Η εργαζόμενη της ΣΤΑ.ΣΥ. τραυματίστηκε στο πρόσωπο και διεκομίσθη στο νοσοκομείο, όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Την ώρα της επίθεσης, στην απέναντι αποβάθρα του σταθμού, υπήρχε περίπολο φύλαξης 2 ατόμων ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης, οι οποίοι άμεσα μετέβησαν στην αποβάθρα του εν εξελίξει συμβάντος και παρενέβησαν στο περιστατικό. Στο σημείο κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. που διενεργεί έρευνα για το περιστατικό και τον εντοπισμό της δράστιδος.

Η ΣΤΑ.ΣΥ. ζητά την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και θα συνδράμει με κάθε μέσο και κάθε τρόπο την αστυνομική έρευνα, ώστε να εντοπιστεί η δράστης και να της καταλογιστούν οι προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις».