Δε. Οκτ 18th, 2021

Εξάρχεια: Οπλα, χειροβομβίδες και φυσίγγια άφησε ο μακαρίτης στη γυναίκα του

Όπλα, χειροβομβίδες και φυσίγγια βρέθηκαν σε σπίτι στην οδό Βουλγαροκτόνου στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εχτές Δευτέρα, ηλικιωμένη μετέβη στο ΑΤ Εξαρχείων προκειμένου να δηλώσει ότι στο σπίτι που της άφησε ο άντρας της , πρώην τραγουδιστής όταν έφυγε από τη ζωή βρήκε οπλισμό.

Αμέσως στην οικία έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να διαπιστώσουν τι συμβαίνει και βρήκαν 3 χειροβομβίδες, 2 όπλα (το ένα φωτοβολίδων) και φυσίγγια.
Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν χθες στις 12 το μεσημέρι οταν μια 80χρονη γυναίκα πέρασε το κατώφλι του Τμήματος Ασφαλειας Εξαρχείων και είπε οτι σε διαμέρισμα της οδού Βουλγαροκτόνου υπάρχουν 3 χειροβομβίδες, τρια πιστόλια και τέσσερα σακουλάκια που περιέχουν 9, 56,80 και 2 σφαίρες αντίστοιχα.

Πραγματι οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας Εξαρχείων μαζί με κλιμάκιο των ΤΕΕΜ πηγαν στο διαμέρισμα και βρήκαν τον οπλισμό.

Όπως είπε στην κατάθεσή της η γυναίκα με τον τραγουδιστή είχαν παντρευτεί το 2015, δυο χρόνια πριν πεθάνει προκειμένου ο ηλικιωμένος να εχει ιατρική περίθαλψη.

Στη διαθήκη, της άφησε δυο διαμερίσματα, ένα στη Γλυφάδα και ένα στα Εξάρχεια και όταν η ανιψιά της ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο να κάνει εργασίες στο διαμέρισμα
της οδού Ξενοφώντος στη Γλυφάδα βρήκε μέσα σε κρύπτη τα όπλα.   Τα όπλα μεταφέρθηκαν και παρέμεναν επί τρεις μήνες στα Εξάρχεια.