Τρ. Ιούλ 14th, 2020

Γλυφάδα: Έτσι θα γίνει η παραλία – Ξεκίνησε το έργο της ανάπλασης

Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στην ανάπλαση του παραλιακού μετώπου στην Γλυφάδα, είναι στον Δήμο της περιοχή, όπως προανήγγειλε ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου με ένα ποστάρισμα του στο Facebοοκ, γνωστοποιώντας την έγκριση του master plan για το όλο project.

Αναλυτικά το μήνυμά του ανέφερε

Αξιζε όλη η δουλειά, τα ξενύχτια και ο κόπος για να φτάσουμε στην ημέρα αυτή: To master plan για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου εγκρίθηκε και το σπουδαίο αυτό έργο ξεκινά!

Τι ακριβώς ξεκινά; Η μεγαλύτερη ανάπλαση της παραλίας που έχει γίνει στη σύγχρονη ιστορία της πόλης μας: Περιπατητικές διαδρομές, ποδηλατόδρομοι, πεζόδρομοι, δενδροφυτεύσεις, χώροι  αναψυχής, φωτισμός, ανοιχτά γήπεδα.

Θα μπορούσαμε να γράψουμε ολόκληρο βιβλίο για τη δουλειά που έχει γίνει στην παραλία μας τα τελευταία χρόνια:

Για το νοικοκύρεμα, την κατεδάφιση παράνομων μαγαζιών, τα Seatrac για ΑΜΕΑ που ήρθαν πρώτα σε χρήση σε όλη την Ελλάδα, τις γαλάζιες σημαίες για πρώτη φορά στην ιστορία, την ανάπλαση στις Μαρίνες.

Το σπουδαιότερο κεφάλαιο όμως αρχίζει να γράφεται τώρα: Οι μελέτες και οι χωροθετήσεις που τόσο καιρό προετοιμάζαμε, εγκρίθηκαν και βάζουμε μπροστά τα έργα για ένα σύγχρονο, φιλικό, πράσινο, βιώσιμο παραλιακό μέτωπο. 

Μείνετε συντονισμένοι, τα καλύτερα έρχονται !

Η έγκριση του master plan