22/09/2023

Η υπερπαραγωγή των 6 εκατομμυρίων ευρώ που κάνει πρεμιέρα αύριο (φώτο)

Υπερπαραγωγή ΑΝΤ1: Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 που θα προβληθεί για πρώτη φορά αύριο Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 20:45 λέγετε πως θα σπάσει ταμεία.

Υπερπαραγωγή ΑΝΤ1: Χτίστηκε ολόκληρο χωριό

Η δραματική σειρά «Άγριες Μέλισσες» κάνει πρεμιέρα αύριο την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 20:45 στον ΑΝΤ1.  Μετά θα προβάλλεται Δευτέρα εώς και Πέμπτη στις 22:45.  Είναι μια σειρά που υπολογίζετε πως θα καθηλώσει πολύ κόσμο. Έχει ένα φανταστικό καστ ηθοποιών και ένα σενάριο με πολύ ίντριγκα και σασπένς. Είναι μια σειρά κινηματογραφικών διαστάσεων εφόσον ο ΑΝΤ1 έχτισε ένα μικρό χωριό για τα γυρίσματα.  Τα εντυπωσιακά σκηνικά έχει αναλάβει ο σκηνογράφος Αντώνης Χαλκιάς.

Υπερπαραγωγή ΑΝΤ1: Το σενάριο της σειρας “Άγριες Μέλισσες”

Θεσσαλικός Κάμπος 1958. Τρεις αδελφές. Ένας καταναγκαστικός γάμος.
Ένας φόνος κι ένα μεγάλο μυστικό.
Η ΕΛΕΝΗ (Μαρία Κίτσου), η ΑΣΗΜΙΝΑ (Έλλη Τρίγγου) και η ΔΡΟΣΩ (Δανάη Μιχαλάκη), μετά τον θάνατο του πατέρα τους, προσπαθούν να επιβιώσουν στη σκληρή, πατριαρχική κοινωνία του Θεσσαλικού Κάμπου. Ο ΔΟΥΚΑΣ (Λεωνίδας Κακούρης), ο μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής θέλει να παντρέψει τον γιο του, ΣΕΡΓΙΟ (Ανδρέας Κωνσταντίνου), με την μεγαλύτερη από τις τρεις αδερφές, με σκοπό να περάσουν στα χέρια του τα κτήματα των κοριτσιών. Η Ελένη δέχεται την πρόταση, με βαριά καρδιά, ως μοναδική σωτηρία για τα χρέη τους.

Τη νύχτα του γάμου οι τρεις αδερφές βάφουν τα χέρια τους με αίμα. Σκοτώνουν τον γαμπρό, στην προσπάθειά τους να τον εμποδίσουν να ασελγήσει την μικρότερη αδελφή τους. Ορκίζονται να πάρουν το μυστικό στον τάφο τους. Η ανακάλυψη του πτώματος, όμως, θα συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και θα αλλάξει όλα τα δεδομένα.

Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω πρέπει να κάνουν τα πάντα για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια. Θα το καταφέρουν; Η «παντοδύναμη» οικογένεια του θύματος ψάχνει τον πραγματικό ένοχο και ζητά εκδίκηση.

Ποια καλά κρυμμένα μυστικά, από το παρελθόν, θα ανασυρθούν και θα τα ανατρέψουν όλα;

Υπερπαραγωγή ΑΝΤ1
Η σειρά του ΑΝΤ1 είναι εποχής. Έφτασε τα 6 εκ  ευρώ έχοντας πληθώρα από διάφορα σκηνικά και κουστούμια εποχής.