20/07/2024

Ιερέας και υπάλληλος βενζινάδικου πιάστηκαν στα χέρια στο Παγκράτι

Έντονο διαπληκτισμό είχε 43χρονος ιερέας  με υπάλληλο βενζινάδικου την Πέμπτη στην περιοχή του Παγκρατίου.

Ο κληρικός μιλά για βίαιο περιστατικό μπροστά στα παιδιά του και καταγγέλλει τον 23χρονο υπάλληλο για χειροδικία σε βάρος του.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος ο πατέρας Ευάγγελος Κράλλης υποστήριξε, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 4 Ιουλίου 2024 και περί την ώρα 11:30 σε βενζινάδικο στην περιοχή του Παγκρατίου, μαζί με την πρεσβυτέρα του και τα τρία τους παιδιά. Περίμενε στην ουρά που υπήρχε από τα αμάξια για να βάλει πετρέλαιο στο αυτοκίνητό του και μόλις έφτασε η σειρά του ο 23ρονος εργαζόμενος τον ρώτησε αν επιθυμεί ενισχυμένο ή απλό πετρέλαιο με τον Ιερέα να αποκρίνεται πως θέλει απλό για να εισπράξει από τον υπάλληλο ότι πρέπει να κάνει όπισθεν και να εισέλθει στη μέσα ουρά επειδή εκεί βρισκόταν η αντλία του απλού πετρελαίου.

Ο ιερέας βλέποντας πως και στην επόμενη αντλία είχε ουρά από αυτοκίνητα εξήλθε του οχήματος και διαμαρτυρήθηκε στον υπάλληλο γιατί δεν τον ενημέρωσε από την αρχή πως δεν είναι αυτή η ουρά για το απλό πετρέλαιο με αποτέλεσμα να περιμένει τουλάχιστον είκοσι λεπτά, κάτι το οποίο φαίνεται πως εξόργισε τον υπάλληλο, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρία του Ιερέα άρχισε να τον βρίζει με ανήκουστες φράσεις, μπροστά στα παιδιά του με τον ιερέα να του ζητά να φωνάξει τον προϊστάμενό του. Στο άκουσμα αυτής της φράσης ο εργαζόμενος εξοργίστηκε σε τέτοιο βαθμό που, όπως καταγγέλλει ο κληρικός , τον άρπαξε από τον σβέρκο και μετά τον έσπρωξε με δύναμη πάνω στο αυτοκίνητο.

Τι λέει ο 23χρονος

Μια διαφορετική εκδοχή στο συμβάν δίνει ο 23χρονος εργαζόμενος, λέγοντας πως ο Ιερέας οργισμένος με το θέμα της αναμονής έπεσε με την όπισθεν σε σταθμευμένο αμάξι μέσα στο χώρο του βενζινάδικου και μόλις του ζητήθηκε ο λόγος από τον 23χρονο υπάλληλο που ήταν υπεύθυνος βάρδιας εκείνη την ώρα άρχισε να τον απειλεί και να τον βρίζει.