21/05/2024

Ιερέας σε έξαλλη κατάσταση χαστούκισε γυναίκα στη μέση του δρόμου στη Νέα Μάκρη

Ακόμη μία καταγγελία για βία που δέχθηκε γυναίκα, βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτή την φορά στην Νέα Μάκρη Αττικής, με έναν ιερέα που φέρεται σε κατάσταση αμόκ να την χαστούκισε και να την έσπρωξε με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο πεζοδρόμιο.

Όπως καταγγέλλουν στο ekklissiaonline.gr κάτοικοι της περιοχής της Νέας Μάκρης, το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα (11/04), με περαστικούς και θαμώνες καταστημάτων στον κεντρικό δρόμο, να γίνονται μάρτυρες της βίας που άσκησε ο ιερέας στην γυναίκα.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζει αυτόπτης μάρτυρας, είδε τον ιερέα να περπατά με την γυναίκα, και να έχουν έντονο λεκτικό διαπληκτισμό. Έπειτα από λίγα λεπτά, οι κάτοικοι τον είδαν να χαστουκίζει με δύναμη την γυναίκα, και να την σπρώχνει με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο πεζοδρόμιο. Αμέσως, μία παρέα προσέγγισε την γυναίκα, ρωτώντας την εάν χρειαζόταν βοήθεια και τη βοήθησαν να κάτσει σε ένα παγκάκι, ενώ προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τον ιερέα που βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση.