18/04/2024

Ίλιον:Τελέστηκε η ορκωμοσία του Δημάρχου Νίκου Ζενέτου και των νέων δημοτικών συμβούλων

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ώρες η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Νίκου Ζενέτου στο Ίλιον καθώς και των νέων δημοτικών συμβούλων. Η ορκωμοσία τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Ηλιουπόλεως κ.κ Θεόδωρος ενώ 10 δημοτικοί σύμβουλοι ορκίστηκαν με πολιτικό όρκο από τον δήμαρχο και όχι με θρησκευτικό όλοι προερχόμενοι  από αριστερές δημοτικές παρατάξεις της πόλης.

Ο επιτυχημένος δήμαρχος με 13 χρόνια θητεία τόνισε στην σύντομη και μεστή ομιλία του πως θα συνεργαστεί για το καλό της πόλης με όλους τους δημοτικούς συμβούλους.

Το τρίπτυχο Ήθος- Ευθύνη -Διαφάνεια είναι αυτό που εκτίμησαν οι δημότες τόνισε στην ομιλία του ο κ. Ζενέτος και του χάρισαν ακόμα μία θητεία.

Η ορκωμοσία έγινε στον εξωτερικό χώρο του δημαρχείου της πόλης και εκατοντάδες πολίτες παρακολούθησαν την λαμπρή τελετή, καταχειροκροτώντας τους νέους δημοτικούς συμβούλους και τον δήμαρχο. Το κλίμα φυσικά που ήταν συναινετικό έσπασαν επικεφαλής των παρατάξεων της αριστεράς που στον σύντομο χαιρετισμό τους έφτασαν να “χρεώσουν” στον δήμαρχο ζητήματα όπως η ανεργία και τα μνημόνια σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού που δεν βρήκε όμως καμία απήχηση από τους παρευρισκόμενους.

Το Atticaonline.gr ήταν εκεί και εύχεται και στους 41 δημοτικούς συμβούλους καλή δύναμη για το δύσκολο έργο τους. Είμαστε στο πλευρό των κατοίκων της πόλης του Ιλίου για κάθε θέμα που τους “χαλάει” την καθημερινότητα τους και είμαστε εδώ για να το αναδείξουμε και να βοηθήσουμε στην ταχεία επίλυσή του.

Για ότι θέλετε να καταγγείλετε μπορείτε να επικοινωνείτε στο info@atticaonline.gr και εμείς θα ερευνήσουμε την καταγγελία σας ή θα αναδείξουμε το θέμα σας με μοναδικό μας γνώμονα το συμφέρον των πολλών. Γιατί οι Αστικές Δημοκρατίες λειτουργούν μόνο όταν οι περισσότεροι αποφασίζουν για το κοινό καλό.

Ο ενωτικός λόγος του δημάρχου Νίκου Ζενέτου και η μέχρι τώρα θητεία του στην τοπική Αυτοδιοίκηση είναι εγγύηση για ένα καλύτερο αύριο για την πόλη.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους είδαμε τον πρώην βουλευτή και πρώην Γενικό Γραμματέα του ΠΑ.ΣΟ.Κ κ. Μιχάλη Καρχιμάκη, την βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου και τον πρώην δήμαρχο Χαλανδρίου Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο.

Δείτε φωτογραφίες από την ορκωμοσία 

Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ με περισσότερες φωτογραφίες και παρασκήνιο από την συγκεκριμένη εκδήλωση.