20/07/2024

Λαμπρή τελετή ορκωμοσίας του Περ. Συμβουλίου στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας – Αγοραστός: «Περιφέρεια πρότυπο η Θεσσαλία»

Μια διαφορετική τελετή ορκωμοσίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, πραγματοποιήθηκε στο Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας το βράδυ της Παρασκευής, στην οποία παραβρέθηκε πλήθος κόσμου και την τιμητική του είχε ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός ο οποίος ορκίστηκε για τρίτη φορά έχοντας τον συγκεκριμένο τίτλο.

  • «Ποτέ δεν δίστασα να ταράξω τα θολά νερά» είπε στον λόγο του ο κ. Αγοραστός και έκανε λόγο για μια Θεσσαλία που μεταμορφώθηκε σε μια σύγχρονη και ασφαλή περιφέρεια, μια Περιφέρεια – πρότυπο στην Ελλάδα και την Ευρώπη, με βαθύ αποτύπωμα», όπως σημείωσε.

Λαμπρή τελετή ορκωμοσίας του Περ. Συμβουλίου στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας – Αγοραστός: «Περιφέρεια πρότυπο η Θεσσαλία» (φωτο-βίντεο)

Συνέχισε τονίζοντας: «Επενδύουμε στο μέλλον. Αυτός είναι ο αγώνας μας για τη Θεσσαλία. Σήμερα ξεκινάμε τη νέα θητεία με πίστη, με ελπίδα, επιμονή και υπομονή, με ψυχραιμία και νηφαλιότητα.

Στο πλευρό του εκτός της οικογένειάς του και η γνωστή τραγουδίστρια Άλκηστης Πρωτοψάλτη η οποία είναι προσωπική φίλη του κ. Αγοραστού και ήρθε στη Λάρισα αποκλειστικά για να βρεθεί δίπλα στον καλό της φίλο.

Λαμπρή τελετή ορκωμοσίας του Περ. Συμβουλίου στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας – Αγοραστός: «Περιφέρεια πρότυπο η Θεσσαλία» (φωτο-βίντεο)

Ανάμεσα στους Περιφερειακούς συμβούλους που ορκίστηκαν σήμερα και ο επικεφαλής της παράταξης “Πράσινη Θεσσαλία” Αθανάσιος Ακρίβος που είναι ιδιαίτερα δραστήριος για θέματα που θα συναντήσουμε όλοι μας μπροστά μας τα επόμενα χρόνια και αφορούν την κλιματική αλλαγή και την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο Αθανάσιος Ακρίβος επικεφαλής της παράταξης “Πράσινη Θεσσαλία” που ορκίστηκε Περιφερειακός Σύμβουλος

 

Με πληροφορίες από το onlarissa.gr