18/07/2024

Λιόσια: Ένοπλος πυροβόλησε ΙΧ και εμβόλισε περιπολικό

Σε εμβολισμό περιπολικού της Αστυνομίας κατέληξε η προσπάθεια του οδηγού ενός αυτοκινήτου, αργά το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, στην διάρκεια καταδίωξης στα Άνω Λιόσια.

Το συμβάν έλαβε χώρα λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης στην οδό Φυλής. Εκεί ο οδηγός ενός ΙΧ πυροβόλησε, σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις φορές ένα δεύτερο αμάξι στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα.

Ο οδηγός με το αυτοκίνητο που δέχτηκε τις σφαίρες, προσπάθησε να διαφύγει από περιπολικό της Αστυνομίας που έσπευσε στην περιοχή και μάλιστα, ο οδηγός δεν δίστασε να εμβολίσει το περιπολικό προκαλώντας του υλικές ζημιές.

Στην περιοχή, όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί, έγινε έρευνα και εντοπίστηκαν τρεις κάλυκες των 22 mm και ένα κινητό τηλέφωνο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ant1news.

Ακόμη, στην οδό Αναγέννησης βρέθηκε το αυτοκίνητο που δέχτηκε πυρά, χωρίς επιβαίνοντες, ενώ το άλλο όχημα στο οποίο επέβαινε ο ένοπλος που πυροβόλησε, εξαφανίστηκε και αναζητείται, όπως φυσικά και ο ένοπλος.

Ο δράστης των πυροβολισμών φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί και να αναζητείται, ενώ το περιστατικό των πυροβολισμών φέρεται να σχετίζεται με αντίποινα για περιστατικό που έγινε νωρίτερα το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης, στον Ασπρόπυργο.