Τε. Δεκ 2nd, 2020

Μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και πάλι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι και πάλι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος καθώς στην κατοχή του είναι μετά από αρκετά χρόνια το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του «Εξάστερου».

Το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Παναθηναϊκού κατείχε από τον Δεκέμβριο του 2014 ο Μάνος Παπαδόπουλος και αποτελούσε από τότε τον τυπικό ιδιοκτήτη της ομάδας, όμως επειδή αποχώρησε για τη Ρωσία όπου ανέλαβε και το ρόλο του General Manager στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, οι μετοχές έπρεπε να επιστραφούν και πάλι στον κάτοχό τους.

Στην συνεδρίαση της, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλήτισμου ενέκρινε εκ νέου τη μεταβίβαση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τον Μάνο Παπαδόπουλο στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος αποτελεί από σήμερα και πάλι τον μεγαλομέτοχο των «Πράσινων».

Η μεταβίβαση των μετοχών γίνεται για τυπικούς λόγους και δεν σημαίνουν την επιστροφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό ο οποίος έχει αποχωρήσει και αποστασιοποιηθεί από τα δρώμενα της ομάδας.

Αντίθετα με αυτή την κίνηση ανοίγει και ο δρόμος για την πώληση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κάτι που είχε ανακοινώσει και ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με την αποχώρησή του από την ομάδα.