30/09/2023

Μεταμόρφωση: Ορκίσθηκε ο Στράτος Σαραούδας νέος δήμαρχος

Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου, Στράτου Σαραούδα και των μελών του δημοτικού συμβουλίου Μεταμόρφωσης, στο Συνεδριακό Κέντρο Μεταμόρφωσης από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, κ.κ. Κύριλλο

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες –μεταξύ άλλων- ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, κ. Κωστής Χατζηδάκης, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κα Ζωή Ράπτη και κ. Δημήτρης Καιρίδης, ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Γιώργος Κατρούγκαλος, οι Δήμαρχοι Λυκόβρυσης-Πεύκης και Νέου Ηρακλείου, κ. Τάσος Μαυρίδης και κ. Νίκος Μπάμπαλος αντίστοιχα, καθώς και η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, κα Σίσσυ Γκίκα.

Ο κ. Σαραούδας στο σύντομο χαιρετισμό του, μετά το πέρας της ορκωμοσίας, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, απεύθυνε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους να συμμετάσχουν στην προσπάθεια η Μεταμόρφωση να «γυρίσει σελίδα», τονίζοντας ότι «σε αυτόν τον αγώνα, κανείς δεν περισσεύει. Αρκεί να θέλει και να είναι χρήσιμος… Άλλωστε μας ενώνει όλους η Μεταμόρφωση. Μακριά από ρεβανσισμούς και πολιτικές αποχρώσεις. Μακριά από προσωπικά παιχνίδια και μικροπολιτικές φιλοδοξίες. Με δουλειά, δουλειά, δουλειά».

Στη συνέχεια χαρακτήρισε την ορκωμοσία «στιγμή ανάληψης και αντίληψης των ευθυνών μας… Ημέρα Ευθύνης και Δέσμευσης. Ενός κοινωνικού συμβολαίου που υπογράφουμε… και που τιμούμε με την προσπάθειά μας από αύριο κιόλας», κλείνοντας τον χαιρετισμό του με την επισήμανση ότι «η πόρτα του Δημαρχείου και του Δημάρχου είναι ανοιχτή. Σε κάθε συμβουλή, προβληματισμό ή ανησυχία σας».