Δε. Οκτ 18th, 2021

Μία τραγική κατάληξη – Αναζητούσαν τον 37χρονο Θωμά ενώ είχε ήδη βρεθεί νεκρός

Τέσσερις μέρες προτού εκδοθεί Missing Alert για τον 37χρονο Θωμά Αποστολά, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τα Πετράλωνα στις 19 Ιουνίου 2021, οι αρχές είχαν εντοπίσει τη σορό του.

Το τέλος στην υπόθεση εξαφάνισης του νεαρού άνδρα ήταν τραγικό καθώς όπως διαπιστώθηκε με μεγάλη καθυστέρηση ο ίδιος ήταν ήδη νεκρός όταν το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε Missing Alert.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού
Με ανακοίνωσή της η οργάνωση αναφέρει ότι ενημερώθηκε σήμερα, Τετάρτη ότι ταυτοποιήθηκε σορός που είχε βρεθεί στις 21/06/2021 σε περιοχή της Καλλιθέας και ότι ανήκει στον 37χρονο.

Ο 37χρονος άνδρας βρισκόταν ήδη νεκρός στα αζήτητα καθώς οι αρχές καθυστέρησαν να ταυτοποιήσουν το πτώμα, αφήνοντας την οικογένειά του να αγωνιά.

«Αν και η εξαφάνιση του Αποστολά Θωμά δηλώθηκε στις 25/06/2021, δεν κατέστη δυνατή η άμεση ταυτοποίηση της σορού και έτσι η μεγάλη καθυστέρηση στην διαδικασία μεγέθυνε την ανησυχία και την αγωνία των δικών του ανθρώπων» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Χαμόγελο του Παιδιού.

Για τα αίτια θανάτου του 37χρονου διενεργείται έρευνα.

Η υπόθεση θυμίζει τις δραματικές καθυστερήσεις στην εξαφάνιση του Δημήτρη Καλογιάννη από το ΨΝΑ ο οποίος όπως αποδείχτηκε βρισκόταν σχεδόν ενάμιση μήνα νεκρός στα αζήτητα τη στιγμή που όλο το πανελλήνιο και οι εθελοντές του Silver Alert τον αναζητούσαν σε κάθε γωνιά της χώρας