Πα. Μαρ 31st, 2023

Νέα Σμύρνη: Γιατρός συνελήφθη γιατί επιτέθηκε σεξουαλικά σε ασθενή του στη διάρκεια εξέτασης

Xειροπέδες σε 65χρονο καρδιολόγο φόρεσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Νέας Σμύρνης μετά από καταγγελία 42χρονης γυναίκας πως σε επίσκεψη στο ιατρείο του ο καρδιολόγος της επιτέθηκε και την παρενόχλησε σεξουαλικά!

Ο 65χρονος γιατρός συνελήφθη κατηγορούμενος για τη σεξουαλική παρενόχληση της πελάτισσάς του, μέσα στο ιατρείο του και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η 42χρονη κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, ότι ενώ είχε κλείσει ραντεβού στο ιατρείο του για να την εξετάσει, το απόγευμα της Τρίτης 8 Νοεμβρίου, εκείνος λίγα λεπτά αφού ξεκίνησε η εξέταση, άρχισε να την παρενοχλεί σεξουαλικά με αποτέλεσμα να την θωπεύσει.

Συγκεκριμένα, η ασθενής κατά την διάρκεια εξέτασης-ψηλάφησης του στήθους της, με σκοπό την γνωμάτευση για μαστογραφία, ένιωσε ότι ο γιατρός δεν την εξέταζε με τον ενδεδειγμένο και συνήθη τρόπο, αλλά ότι την χάιδευε και την θώπευε….

Η γυναίκα αμέσως μετά το περιστατικό, για το οποίο εκδήλωσε την ενόχλησή της, ντύθηκε, αποχώρησε από το ιατρείο και προχώρησε στη σχετική καταγγελία στην τοπική αστυνομική Αρχή. Ο γιατρός συνελήφθη και σχηματίστηκε σε βάρος του σχετική δικογραφία.