20/07/2024

Ο Στρ. Σαραούδας στους αγιασμούς σε σχολεία της Μεταμόρφωσης

Κατά το σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Σαραούδας ανέφερε στους μαθητές ότι έχουν «κάτι κοινό», αφού τόσο ο ίδιος, όσο και εκείνοι είναι «πρωτάκια», σε Δήμο και σχολικό έτος αντίστοιχα, ευχόμενος «υγεία, δύναμη και όρεξη για μάθηση».

Στη συνέχεια απευθύνθηκε σε εκπαιδευτικούς και γονείς των οποίων ο «ρόλος είναι ιδιαίτερα σημαντικός» και στον οποίο ανταποκρίνονται «καθώς τους ενώνει η αγάπη για το παρόν και το μέλλον των παιδιών».

Ο κ. Σαραούδας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ρόλο του Δήμου Μεταμόρφωσης που έκανε «το καλύτερο δυνατό για τη συντήρηση των σχολικών συγκροτημάτων», προσθέτοντας ότι «η πρώτη μου δράση ως Δήμαρχος ήταν η επίσκεψη όλων των σχολείων με κλιμάκιο των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. (ΚΤΥΠ) και η επισκευή των ευρημάτων».

«Φυσικά τα καλύτερα αποτελέσματα έρχονται μέσα από τη συνεργασία. Για αυτό και η νέα Δημοτική Αρχή επιδιώκει την επικοινωνία με την εκπαιδευτική κοινότητα και τους συλλόγους γονέων, ώστε όλοι μαζί να εξασφαλίζουμε την άρτια λειτουργία των σχολείων μας. Να ξέρετε ότι είμαι δίπλα σας. Ότι η πόρτα του γραφείου μου είναι ανοιχτή. Καλή χρονιά σε όλες και όλους. Και καλή πρόοδο», επισήμανε ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης κλείνοντας τον χαιρετισμό του.