01/12/2023

Στην Καρδίτσα ο Κασσελάκης: Μαγείρεψε μίλησε με πλημμυροπαθείς και ζήτησε να του μιλάνε στον ενικό

Την Μεταμόρφωση Καρδίτσας επισκέφτηκε το μεσημέρι της Τρίτης 19/9 ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, όπου συνομίλησε με πλημμυροπαθείς κατοίκους της περιοχής, που είδαν τα σπίτια τους να παρασύρονται από τους χειμάρρους.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης συστήθηκε με το μικρό του όνομα και ζήτησε από τους πολίτες να του μιλούν στον ενικό, ενώ τους προέτρεψε να μην χάνουν το χαμόγελό τους.

«Κρατήστε το χαμόγελο σας, το έχετε ανάγκη. Θα κάνουμε, ότι μπορούμε υπομονή», είπε σε έναν πολίτη στη Μεταμόρσωση.

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνομίλησε και με τον πρόεδρο της κοινότητας Πέτρο Κοντογιάννη και επισκέφτηκε το κλειστό γυμναστήριο Παλαμά που ζουν πλημμυροπαθείς. Εκεί, άκουσε και είδε τα προβλήματα, ενώ ζήτησε και την ευχή μιας ηλικιωμένης γυναίκας. «Να έχω την ευχή σας για το καλό του τόπου», της είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ενημερώθηκε από τον πρόεδρο για τις ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία και αντάλλαξε τηλεφώνα με τους τοπικούς φορείς για να ενημερώνεται διαρκώς.

«Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Μέχρι την Παρασκευή στείλε μου ένα μήνυμα. Δεν θέλετε επερωτήσεις, θέλετε αποτελέσματα», είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη Μεταμόρφωση μπήκε στις αυλές των σπιτιών και είδε το μέγεθος της καταστροφής στα γεμάτα από λάσπη σπίτια. «Νομίζω θα μου μείνει η εικόνα του σπιτιού στο οποίο μπήκα πριν, όπου σε μια αποθήκη ήταν στον τοίχο η ελληνική σημαία και ήταν λασπωμένη και αισθάνθηκα ένα ρίγος», δήλωσε ο ίδιος.

Σε κάποιο σημείο της επίσκεψής του στην Καρδίτσα, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μαγείρεψε με τη συλλογική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» και τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο και ζήτησε από τους πολίτες και τα τηλεοπτικά συνεργεία να μην τον αποκαλούν ακόμη πρόεδρο.

Συγκεκριμένα, όταν κάποιος του είπε «πρόεδρε σιγά σιγά», ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Όχι ακόμα, την Κυριακή ίσως. Μη με αποκαλείτε ακόμη πρόεδρο».