09/12/2023

Συνεχίζεται η επιχείρηση της ΕΛΑΣ στα Προσφυγικά της Αλεξάνδρας – Δεκάδες προσαγωγές και 6 τραυματισμένοι αστυνομικοί

Συνεχίζεται αστυνομική επιχείρηση ευρείας κλίμακας στα προσφυγικά της Λ. Αλεξάνδρας, με τις αστυνομικές δυνάμεις να έχουν προχωρήσει σε τουλάχιστον 53 προσαγωγές, ενώ έξι αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί.

Η επιχείρηση ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Τρίτης, όταν αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στα προσφυγικά της Αλεξάνδρας, όπου και συνέλαβαν έναν 27χρονο, ύποπτο για την εμπρηστική επίθεση στα γραφεία του ραδιοφωνικού σταθμού Realfm και της εφημερίδας Realnews.

Στη συνέχεια, μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου, ταμπουρώθηκαν σε ταράτσες, απ’ όπου πετούσαν πέτρες, βεγγαλικά και ένα σωρό άλλα αντικείμενα προς στις διμοιρίες.

Η ένταση συνεχίστηκε κατά τον ίδιο τρόπο και τις απογευματινές ώρες, με τις αστυνομικές δυνάμεις να προχωρούν σε 53 προσαγωγές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες 6 αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά την ευρείας κλίμακας επιχείρηση.