Το Καφέ της Χαράς: ο γάμος, ο εμπρησμός, η εκδίκηση και η φωτογραφία που προκαλεί ερωτηματικά

Χάρης Ρώμας και Άννα Χατζησοφιά γράφουν πυρετωδώς προκειμένου να είναι όλα έτοιμα να βγει στον «αέρα» το Καφέ της Χαράς. Η ημερομηνία της πρεμιέρας είναι 17/01/2020 ενώ το επίσημο trailer θα έχει άρωμα Χριστουγέννων αφού θα αρχίσει να προβάλλεται στις 25/12/2019.
Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς έχουν διαρρεύσει . Πολλές θα είναι οι αλλαγές καθώς και νέοι ρόλοι που μαρτυρούν ενδιαφέρουσες εξελίξεις !
Ένας γάμος, ένας εμπρησμός και μια εκδίκηση θα βρουν έδαφος στο… ηρωικό Κολοκοτρωνίτσι και πρόκειται να αναστατώσουν τους χαρακτήρες του χωριού.
Ο Φατσέας έχει γίνει υπέρμαχος της ανακύκλωσης, το καφενείο του έχει περάσει στα χέρια του φίλου του Σταύρακα και την είσοδο του κοσμεί μια ταμπέλα η οποία αναγράφει «πρώην Φατσέα» και ένας εμπρησμός έχει καταστρέφει το καφέ της πρωτευουσιάνας.
Η Βάλια, η κόρη της Χαράς, έχει γίνει δικηγόρος και φτάνει στο χωριό ώστε μαζί με τον αστυνόμο του χωριού να βρει τι ακριβώς έχει συμβεί με τον εμπρησμό. Η Χαρά πρόκειται να φορέσει νυφικό ενώ οι κόντρες της με τον Περίανδρο Πώποτα καλά κρατούν. Ο Μανωλάκης θέλει να πάρει εκδίκηση από την Βάλια καθώς μια πανέμορφη κοπέλα του έχει κλέψει πλέον την καρδιά και τον έχει κάνει να την ξεχάσει. Όμως τα βέλη του έρωτα θα «χτυπήσουν» ξανά και τον Περίανδρο αφού μια νέα γυναίκα θα κάνει την εμφάνιση της στη ζωή του και θα την αναστατώσει.
Ολυμπία Ψαρρού