18/07/2024

«Ξάφριζαν» επιβάτες στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Δύο αλλοδαποί, μέλη σπείρας που διέπρατταν κλοπές από επιβάτες στους χώρους του αεροδρομίου συνελήφθησαν μετά από αναζητήσεις, μεσημβρινές ώρες της 16ης Νοεμβρίου στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται επιπλέον δύο αλλοδαποί συνεργοί τους.

Δύο αλλοδαποί, μέλη σπείρας που διέπρατταν κλοπές από επιβάτες στους χώρους του αεροδρομίου συνελήφθησαν μετά από αναζητήσεις, μεσημβρινές ώρες της 16ης Νοεμβρίου στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται επιπλέον δύο αλλοδαποί συνεργοί τους.

Ειδικότερα, οι δράστες αναζητούνταν, καθώς από τον περασμένο Σεπτέμβριο διέπρατταν κλοπές τσαντών από επιβάτες-ταξιδιώτες που βρίσκονταν σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στον χώρο των αναχωρήσεων.

Στην κατοχή τους καθώς και από την κατ’ οίκον έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων χρηματικά ποσά σε νομίσματα διαφόρων κρατών, δύο σπρέι πιπεριού, πλαστά έγγραφα, κατσαβίδι, πέντε ζευγάρια γυαλιά, τρία πορτοφόλια, δύο τσάντες και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών από επιβάτες του Αεροδρομίου και μία περίπτωση κλοπής όπλου αστυνομικού, το οποίο έπειτα από έρευνα βρέθηκε στην κατοχή 48χρονου αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη βραδινές ώρες της 16ης Νοεμβρίου στην Αθήνα για παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την εξιχνίαση και άλλων περιπτώσεων συνεχίζεται.

Δείτε τις φωτογραφίες