Πα. Μαρ 31st, 2023

Υποχώρησε το οδόστρωμα και κατάπιε μία γυναίκα στο κέντρο της Αθήνας

Στη Χαριλάου Τρικούπη υποχώρησε από την κακοκαιρία το οδόστρωμα με αποτέλεσμα μία γυναίκα να πέσει στην τρύπα που δημιουργήθηκε – Ανοιξε ένα καπάκι της ΕΥΔΑΠ με την ίδια να τραυματίζεται ελαφριά.

Είδε τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια της… κυριολεκτικά! Μία γυναίκα που περπατούσε στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια των έντονων βροχοπτώσεων, παραλίγο να τραυματιστεί σοβαρά όταν υποχώρησε το οδόστρωμα κι εκείνη βρέθηκε στο κενό. Το περιστατικό σημειώθηκε στη Χαριλάου Τρικούπη, έναν δρόμο που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από την κακοκαιρία, με τη γυναίκα να ευτυχώς να μην τραυματίζεται.

«Καθώς έφευγα από τη δουλειά μου και περπατούσα σιγά σιγά, γιατί έβρεχε, ξαφνικά στο πεζοδρόμιο επάνω άνοιξε ένα καπάκι κι έπεσα στο κενό μέσα. Ευτυχώς με τράβηξαν και με έβγαλαν», δήλωσε η Ελένη Ρόδη που τη… γλίτωσε με ένα διάστρεμμα.

Ο δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων, Γιώργος Αποστολόπουλος, μίλησε στο «MEGA περιστατικό λέγοντας πως: «Πέρασα κατά σύμπτωση με την γυναίκα που έπεσε μέσα, είναι φίλη, κατά τις 3 η ώρα από το πεζοδρόμιο, πάτησε σε ένα πλακάκι και ένα καπάκι της ΕΥΔΑΠ, υποχωρεί το έδαφος και βρίσκεται μισό μέτρο κάτω από το έδαφος πεσμένη. Ευτυχώς την γλίτωσε στο πόδι της, έπαθα σοκ, την σήκωσα εγώ και αργότερα πήγε σπίτι της. Έως τις 5 η ώρα δεν είχε αποκατασταθεί η ζημιά».