14/03/2026

Κατερίνη: Αποκαλύφθηκε υπόθεση διάρρηξης σε κατάστημα – Υπεξαίρεση άνω των 1.600 ευρώ

Δικογραφία σε βάρος άνδρα σχημάτισε η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κατερίνης. Όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της 26ης Φεβρουαρίου 2026 διέρρηξε κατάστημα στην Κατερίνη και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 1.655 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Σοκαριστική Ληστεία στην Ηλεία: Άρπαξαν Άνδρα, τον Ξυλοκόπησαν και τον Λήστεψαν σε Έρημη Τοποθεσία

Εξιχνίαση διάρρηξης σε κατάστημα της Κατερίνης, με υπεξαίρεση άνω των 1.600 ευρώ, ανακοινώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων της περιοχής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ένας άνδρας φέρεται να διέρρηξε κατάστημα στην Κατερίνη τα ξημερώματα της 26ης Φεβρουαρίου 2026. Κατά τη διάρρηξη, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 1.655 ευρώ, όπως επιβεβαιώθηκε από τη δήλωση του ιδιοκτήτη του καταστήματος.