06/04/2026

Συγκλονισμός και Βαθιά Θλίψη: Η Μητέρα του Ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη Έφυγε από τη Ζωή – «Ήσουν μια Σπουδαία Κυρία»

Βαρύ πένθος για τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλη Κεφαλογιάννη καθώς πέθανε η πολυαγαπημένη του μητέρα όπως ο ίδιος έκανε γνωστό με ανάρτησή του. «Καλό Ταξίδι Μάνα μου Αγαπημένη. Ήσουν μια σπουδαία Κυρία για την Κοινωνία και την Οικογένεια» έγραψε σε ανάρτησή του ο Μανώλης Κεφαλογιάννης για την απώλεια της μητέρας του. Συνόδεψε την ανάρτηση

Συγκλονισμός και Βαθιά Θλίψη: Η Μητέρα του Ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη Έφυγε από τη Ζωή – «Ήσουν μια Σπουδαία Κυρία»

Βαρύ πένθος έχει χτυπήσει την οικογένεια του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλη Κεφαλογιάννη, με την απώλεια της πολυαγαπημένης του μητέρας. Ο ίδιος ο κ. Κεφαλογιάννης, με μια άκρως συγκινητική ανάρτηση, έκανε γνωστή την είδηση.

«Καλό Ταξίδι Μάνα μου Αγαπημένη. Ήσουν μια σπουδαία Κυρία για την Κοινωνία και την Οικογένεια», έγραψε ο ευρωβουλευτής, εκφράζοντας τη θλίψη του για την απώλεια.

Την ανάρτησή του συνόδευσε με μια φωτογραφία της μητέρας του, η οποία έδειχνε χαμογελαστή και γεμάτη ζωή, αποτυπώνοντας την αγάπη και τον σεβασμό που ένιωθε για εκείνη.