Μάριος Ηλιόπουλος προς Πέγκυ Ζήνα: «Δεν ξεχνώ τον Σεπτέμβριο του 2022, ευτυχώς που δεν σε έκλεψα!»
Μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες έστειλε ο Μάριος Ηλιόπουλος κατά τη διάρκεια νυχτερινής εξόδου του σε κέντρο διασκέδασης όπου εμφανίζεται η Πέγκυ Ζήνα. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ , σε μια αυθόρμητη τοποθέτηση μπροστά στους θαμώνες, μίλησε για την ανάγκη αλλαγής σελίδας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία του “ευ αγωνίζεσθαι” και ενός αθλήματος απαλλαγμένου από
Μια δημόσια τοποθέτηση με πολλαπλά μηνύματα πραγματοποίησε ο Μάριος Ηλιόπουλος κατά τη διάρκεια νυχτερινής του εξόδου σε χώρο διασκέδασης όπου εμφανιζόταν η Πέγκυ Ζήνα. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, μιλώντας αυθόρμητα στο κοινό, τόνισε την ανάγκη για μια νέα αρχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, υπογραμμίζοντας την αξία του «ευ αγωνίζεσθαι» και ενός αθλήματος απαλλαγμένου από αρνητικά στοιχεία και παρασκηνιακές πρακτικές. Παράλληλα, εξέφρασε την ιδιαίτερη εκτίμησή του προς τη δημοφιλή τραγουδίστρια με θερμά λόγια.
Η αποθέωση του Ηλιόπουλου στην Πέγκυ Ζήνα και οι ατάκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο
Σε ένα ευχάριστο και χαλαρό κλίμα, αλλά με σαφείς αναφορές στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το μέλλον του, ο Μάριος Ηλιόπουλος βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Πέγκυ Ζήνα, τραβώντας την προσοχή του κοινού με την τοποθέτησή του. Αρχικά, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ απευθύνθηκε προσωπικά στην αγαπημένη ερμηνεύτρια, θυμίζοντας μια παλαιότερη συνάντησή τους. «Δεν ξεχνώ τον Σεπτέμβριο του 2022. Ήσουν πραγματική πριγκίπισσα. Να λες πάλι καλά που δεν σε… έκλεψα», ανέφερε χαρακτηριστικά, προκαλώντας χαμόγελα και χειροκροτήματα από τους παρευρισκόμενους.
blank” title=”@niktamsv” href=”https://www.tiktok.com/@niktamsv”>@niktamsv blank” title=”#bouzoukia” href=”https://www.tiktok.com/tag/bouzoukia”>#bouzoukia blank” title=”#greektiktok” href=”https://www.tiktok.com/tag/greektiktok”>#greektiktokΣτη συνέχεια, ο Μάριος Ηλιόπουλος έστρεψε τη συζήτηση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι τα επόμενα χρόνια μπορούν να σηματοδοτήσουν μια νέα εποχή για το άθλημα. «Θέλω να πω σε όλους όσοι βρίσκονται εδώ ότι πάμε για μια νέα εποχή. Μια νέα σελίδα του ευ αγωνίζεσθαι, με καθαρούς κανόνες και συνθήκες που θα επιτρέψουν στο ποδόσφαιρο να ανακτήσει τη χαμένη του αίγλη», τόνισε μεταξύ άλλων. Ο ιδιοκτήτης της «Ένωσης» εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να προσελκύσει ξανά τις οικογένειες και τους φιλάθλους που έχουν απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια, σημειώνοντας πως το άθλημα πρέπει να αποτελέσει χώρο ψυχαγωγίας και πολιτισμού για όλους.
Μάλιστα, χρησιμοποιώντας μια χαρακτηριστική παρομοίωση που, όπως αποκάλυψε, είχε αναφέρει και σε πρόσφατη παρουσία του στην Κρήτη, επεσήμανε ότι οι αρνητικές καταστάσεις αποβάλλονται από μόνες τους όταν υπάρχει διάθεση για εξυγίανση και πρόοδο. «Το έχω πει και στην Κρήτη. Όταν βράζει η γίδα, ο αφρός ανεβαίνει στην επιφάνεια. Έτσι και στο ποδόσφαιρο, ό,τι δεν έχει θέση σε αυτό θα αποβληθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Κλείνοντας την τοποθέτησή του, ο Μάριος Ηλιόπουλος έστειλε μήνυμα ενότητας προς όλους τους φιλάθλους, ανεξαρτήτως ομάδας, τονίζοντας πως το πραγματικό ζητούμενο είναι η αγάπη για το ποδόσφαιρο. «Ζήτω όλοι όσοι αγαπούν το ευ αγωνίζεσθαι. Ολυμπιακοί, Παναθηναϊκοί, ΠΑΟΚτσήδες, ΑΕΚτσήδες. Ζήτω το ποδόσφαιρο», τόνισε, πριν επιστρέψει στην Πέγκυ Ζήνα και πει «σε αγαπώ γιατί είσαι μια δυναμική επαναστάτρια», εκφράζοντας δημόσια την εκτίμηση και τον θαυμασμό του προς το πρόσωπό της.
