Σοκ στη Γάζα: Δημοσιογράφος του Al Jazeera χάνει τη ζωή του μετά από ισραηλινό βομβαρδισμό
Ένας δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου Al Jazeera σκοτώθηκε σε ισραηλινό βομβαρδισμό στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το καταριανό μέσο ενημέρωσης το βράδυ του Σαββάτου. Όπως ανέφερε το Al Jazeera, νεκρός είναι ο εικονολήπτης του Al Jazeera Live, Άχμεντ Ουίσαχ, ο οποίος σκοτώθηκε μαζί με δύο ακόμη ανθρώπους κατά τη διάρκεια βομβαρδισμού
Το Al Jazeera θρηνεί: Ένας δημοσιογράφος του γνωστού τηλεοπτικού δικτύου, το Al Jazeera, έχασε τη ζωή του στη Λωρίδα της Γάζας, αποτέλεσμα ισραηλινού βομβαρδισμού, όπως επιβεβαίωσε το μέσο ενημέρωσης το βράδυ του Σαββάτου.
Το δυστύχημα αφορά τον Άχμεντ Ουίσαχ, εικονολήπτη του Al Jazeera Live, ο οποίος ήταν μεταξύ των θυμάτων, μετρώντας δύο ακόμη νεκρούς, από βομβαρδισμό που έπληξε οικία στο κεντρικό τμήμα της Λωρίδας της Γάζας.
Αντιφατικές ανακοινώσεις: Αργότερα, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι ο δημοσιογράφος σκοτώθηκε στη Γάζα, χαρακτηρίζοντάς τον ως «τρομοκράτη της Χαμάς». Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του στρατού δεν παρείχε αποδεικτικά στοιχεία για τους ισχυρισμούς του, αναφέροντας ότι θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση με περισσότερες λεπτομέρειες.
Ανθρωπιστική κρίση: Νωρίτερα, ιατρικές πηγές στη Γάζα είχαν αναφέρει ότι πέντε άτομα έχασαν τη ζωή τους από βομβαρδισμούς στην Πόλη της Γάζας, παρά την κατάπαυση του πυρός που είχε επιτευχθεί τον περασμένο Οκτώβριο.
