03/08/2026

Μπαμ Αντεμπάγιο: «Στόχος μας με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι το πρωτάθλημα» – Οι δηλώσεις για την απόφαση του ΛεΜπρόν Τζέιμς

Mπαμ Αντεμπάγιο: “Ο στόχος που βάλαμε με τον Γιάννη είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα” (Βίντεο) “Δεν δίνουμε σημασία σε όσα λένε” Ο Μπαμ Αντεμπάγιο έθεσε τον πήχη πολύ ψηλά για την ερχόμενη σεζόν των Μαϊάμι Χιτ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αναφέροντας πως στόχος είναι το πρωτάθλημα. , Ο Μπαμ Αντεμπάγιο σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε

Μπαμ Αντεμπάγιο: «Στόχος μας με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι το πρωτάθλημα» – Οι δηλώσεις για την απόφαση του ΛεΜπρόν Τζέιμς

Μπαμ Αντεμπάγιο: «Ο στόχος που βάλαμε με τον Γιάννη είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα» (Βίντεο)

«Δεν δίνουμε σημασία σε όσα λένε»

Ο Μπαμ Αντεμπάγιο έθεσε τον πήχη πολύ ψηλά για την ερχόμενη σεζόν των Μαϊάμι Χιτ, μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αναφέροντας πως ο απόλυτος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Μπαμ Αντεμπάγιο, σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για τη συνύπαρξή του στο παρκέ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, το ρόστερ των Μαϊάμι Χιτ, αλλά και τους φιλόδοξους στόχους που έχουν τεθεί για την επερχόμενη σεζόν, δηλώνοντας ανοιχτά την επιθυμία του να κερδίσουν.

Διαβάστε: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η Μαράια τον καμαρώνει στα social media για το νέο του βήμα στους Μαϊάμι Χιτ (Βίντεο)

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην κίνηση που απασχολεί έντονα τον μπασκετικό κόσμο τις τελευταίες ημέρες: την απόφαση του ΛεΜπρόν Τζέιμς να υπογράψει με τους Φιλαδέλφεια 76ερς, ομάδα που ανήκει στην ίδια περιφέρεια με τους Μαϊάμι Χιτ.

Οι δηλώσεις του Μπαμ Αντεμπάγιο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο:

Ο ηγέτης των Χιτ υπογράμμισε ότι μοιράζεται με τον «Greek Freak» την ίδια ακριβώς αγωνιστική φιλοσοφία και τη νοοτροπία του νικητή, λέγοντας: «Είμαστε έτοιμοι να πιάσουμε δουλειά. Ο στόχος είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε την ίδια νοοτροπία. Οι πρώτες μας συζητήσεις περιστράφηκαν κυρίως γύρω από τη νίκη και το πώς θα κερδίσουμε».

Συνεχίζοντας, μίλησε για την έναρξη της σεζόν: «Το περιμένεις με ανυπομονησία. Ανυπομονείς για τον ενθουσιασμό που φέρνει η νέα σεζόν. Νομίζω ότι ο Πατ προσπαθούσε εδώ και καιρό να φέρει κάποιον παίκτη αυτού του επιπέδου, έναν πραγματικό σταρ. Το να μπορέσει να γίνει αυτή η αλλαγή και αυτή η μεταμόρφωση είναι σημαντικό. Θέλουμε να εξελιχθούμε, προφανώς θέλουμε να κερδίζουμε παιχνίδια και, φυσικά, να το απολαμβάνουμε».

Τοποθετήθηκε σχετικά με τις ανησυχίες του ρόστερ, κάνοντας παράλληλα μια αναδρομή στο παρελθόν: «Θα το βρούμε. Δεν δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε όσα λέγονται απ’ έξω. Στο παρελθόν έχουμε πετύχει πολλά περισσότερα με λιγότερα, οπότε θα βρούμε τη λύση και αυτή τη φορά», ήταν τα λόγια του.

Τέλος, αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και την επιλογή του να μεταφερθεί στη Φιλαδέλφεια: «Εγώ με τον ΛεΜπρον είμαστε μια χαρά. Ειλικρινά, τον θεωρώ σαν αδερφό. Ήμασταν συμπαίκτες στην Ολυμπιακή ομάδα, αλλά και πριν από αυτό είχαμε πάντα απλές, ειλικρινείς συζητήσεις. Χαίρομαι γι’ αυτόν, στο τέλος της ημέρας, θέλεις το καλύτερο για έναν άνθρωπο».