16/08/2026

Θεσσαλονίκη: Στο Αυτόφωρο Τρεις Οδηγοί Υπό την Επίδραση Αλκοόλ – Έντονοι Έλεγχοι της Τροχαίας

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν μέσα στο τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο συστηματικών ελέγχων για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Κατά τη διάρκεια των αλκοτέστ διαπιστώθηκε ότι και οι τρεις οδηγοί είχαν καταναλώσει ποσότητες αλκοόλ. Πρόκειται για ημεδαπούς ηλικίας 52, 29 και 38 ετών.

Άγρια επίθεση και ληστεία στη Θεσσαλονίκη: Οκτώ άτομα ξυλοκόπησαν 30χρονο και του έκλεψαν το τσαντάκι

Μέσα στο τελευταίο 24ωρο, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης προχώρησε στη σύλληψη τριών ατόμων, ως αποτέλεσμα συστηματικών ελέγχων που διεξάγονται με στόχο την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την αυστηρή τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων αλκοόλ, διαπιστώθηκε ότι και οι τρεις οδηγοί είχαν καταναλώσει οινοπνευματώδη ποτά. Πρόκειται για ημεδαπούς άνδρες, ηλικίας 52, 29 και 38 ετών.

Οι δύο νεότεροι, ηλικίας 52 και 29 ετών, εντοπίστηκαν να οδηγούν επιβατικά οχήματα, ο ένας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και ο άλλος στον Εύοσμο. Ο τρίτος, ένας 38χρονος, συνελήφθη στη Νέα Μηχανιώνα ενώ οδηγούσε φορτηγό, όντας εμφανώς μεθυσμένος.

Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν ενώπιον της αρμόδιας δικαστικής Αρχής. Η Τροχαία Θεσσαλονίκης επισημαίνει ότι οι εντατικοί έλεγχοι στο οδικό δίκτυο της πόλης θα συνεχιστούν αμείωτα, με στόχο τη διασφάλιση της ασφάλειας όλων των χρηστών του δρόμου.