15/09/2026

Σύλληψη 20χρονου οδηγού ηλεκτρικού πατινιού μετά από παράσυρση και εγκατάλειψη μοτοσικλετιστή στο Μεταξουργείο

Συνελήφθη 20χρονος αλλοδαπός με ηλεκτρικό πατίνι που παρέσυρε και εγκατέλειψε μοτοσικλετιστή στο Μεταξουργείο - Lawandorder.gr

Τη σύλληψη ενός 20χρονου αλλοδαπού, οδηγού ηλεκτρικού πατινιού, πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. το βράδυ της Δευτέρας (14/9), μετά από περιστατικό παράσυρσης αναβάτη μοτοσικλέτας, τον οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψε.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, το συμβάν σημειώθηκε στην οδό Σάμου στο Μεταξουργείο, όπου ο 20χρονος, κινούμενος με το ηλεκτρικό πατίνι, παρέσυρε αναβάτη δικύκλου που κινούνταν στην οδό Νεοφύτου Μεταξά. Μετά την πρόσκρουση, ο οδηγός του πατινιού τράπηκε σε φυγή, αφήνοντας πίσω τον τραυματισμένο μοτοσικλετιστή.

Άμεσα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που βρίσκονταν σε περιπολία στην περιοχή ειδοποιήθηκαν για το τροχαίο ατύχημα και ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες.

Τελικά, ο 20χρονος εντοπίστηκε, ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών.

Κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκε επιπλέον ότι ο νεαρός οδηγούσε χωρίς να φοράει προστατευτικό κράνος.

Σε βάρος του 20χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών για σωματική βλάβη από αμέλεια, καθώς και για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ο συλληφθείς παραδόθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.