Νίκαια: Συνελήφθη 42χρονος επ’ αυτοφώρω να κλέβει καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος από την Πέτρου Ράλλη
Το πρωί της Δευτέρας (21/9), ένας 42χρονος άνδρας συνελήφθη επ’ αυτοφώρω τη στιγμή που αφαιρούσε καλώδια ηλεκτρισμού από τη Λεωφόρο Πέτρου Ράλλη, στη Νίκαια.
Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους, κατόπιν σήματος που έλαβαν από το Κέντρο Άμεσης Δράσης για ύποπτο άτομο που αφαιρούσε καλώδια στην περιοχή.
Άμεσα, οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, εντόπισαν τον 42χρονο δράστη, τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Νίκαιας – Αγ. Ιωαν. Ρέντη, όπου ξεκίνησε η προανάκριση.
Στην κατοχή του 42χρονου βρέθηκαν 80 κιλά καλωδίων
Κατά την έρευνα, στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 80 κιλά καλωδίων χαλκού, καθώς και δύο κόφτες. Ο 42χρονος παραδόθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.
