Βελόπουλος: Η Τουρκία νουθετείται μόνο με ισχύ και πυγμή – Επικρίσεις σε Τσίπρα, Ανδρουλάκη και ΝΔ
Ο Κυριάκος Βελόπουλος, πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, σε σημερινές του δηλώσεις, εστίασε στα ελληνοτουρκικά ζητήματα, καθώς και σε θέματα εσωτερικής επικαιρότητας, εξαπολύοντας δριμεία κριτική κατά του πρωθυπουργού, του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Ανδρουλάκη.
Σύμφωνα με την άποψη του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, «την Τουρκία μόνο με την ισχύ και την πυγμή τη νουθετείς».
Σε σχετική του δήλωση, ο κ. Βελόπουλος ανέφερε: «Εάν δεν καταλάβουμε πόσο δίκιο είχε η Ιορδανίδου στο βιβλίο της Λωξάντρα, ότι δηλαδή οι Τούρκοι ήταν ένα πράγμα ακαθόριστο, ένα πράγμα σαν να λέμε χολέρα, πλημμύρα, σεισμός, ένα τέτοιο πράγμα, όπως έγραψε η συγγραφέας, τότε θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε διάλογο μαζί τους για ειρήνη. Την Τουρκία μόνο με την ισχύ και την πυγμή τη νουθετείς».
Για τους «καβαλημένους» της ΝΔ, η πολιτική επιστήμη είναι ανίκανη να παρακολουθήσει τις δηλώσεις τους
«Για τους “καβαλημένους” της Νέας Δημοκρατίας η πολιτική επιστήμη είναι ανίκανη να παρακολουθήσει τις δηλώσεις τους. Ειδική πλέον επιστήμη για αυτούς τους καβαλημένους είναι η επιστήμη της ψυχιατρικής», υπογράμμισε ο Κυριάκος Βελόπουλος, προσθέτοντας: «Αφού φτωχοποίησαν τον Ελληνα και τον κατήντησαν κακομοίρη, τώρα τον λοιδωρούν και από πάνω».
Τα κόμματα δημιουργούν ψευτοσυγκρούσεις για την τηλεθέαση, όχι για την οικονομία
«Όταν τα κόμματα μαλώνουν για τις φράσεις τους, τις λέξεις τους και όχι για τις πράξεις τους σε σχέση με τα προβλήματα των πολιτών, τότε απλά αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν πρόγραμμα και σχέδιο, δεν έχουν προτάσεις και ψεύδονται δημιουργώντας ψευτοσυγκρούσεις για τα νούμερα της τηλεθέασης και όχι για τα νούμερα της οικονομίας», τόνισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.
Το χρηματιστήριο της χώρας, όπως το διαμόρφωσαν Μητσοτάκης, Τσίπρας, Ανδρουλάκης, για την ενέργεια έχει γίνει καρτέλ
«Καμία κυβέρνηση έως σήμερα δεν έκανε το αυτονόητο. Ιχνηλάτηση στα καύσιμα και στα διυλιστήρια οριστικό πλαφόν κέρδους. Κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε σοβαρά για το αν η χώρα χρειάζεται πραγματικά, και για εθνικούς λόγους, αλλά και για λόγους ανταγωνισμού, να έχει το δικό της κρατικό διυλιστήριο, ώστε να μπορεί να γίνει φραγμός στην αισχροκέρδεια», σημείωσε, επίσης, ο Κυριάκος Βελόπουλος και συνέχισε:
«Κάποια στιγμή πρέπει να απολογηθούν όλοι για το γεγονός ότι γέμισαν με ανεμογεννήτριες την χώρα, αλλά το χρηματιστήριο της χώρας, όπως το έκαναν Μητσοτάκης, Τσίπρας, Ανδρουλάκης, για την ενέργεια έγινε καρτέλ».
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Η τύχη χαμογελά σε 3 ζώδια μέχρι τις 4 Οκτωβρίου – «Αυτό που έρχεται τώρα συνδέεται άμεσα με το πεπρωμένο σας»
Επιμένει ο Τραμπ στον αποκλεισμό των ειδησεογραφικών δικτύων CNN και του MS NOW – Μιλά για «δράστες ψευδών ειδήσεων»
Πακιστάν: Μακελειό με 11 νεκρούς και 30 τραυματίες από επίθεση αυτοκτονίας σε σημείο ελέγχου της αστυνομίας
Βόλος: Στη φυλακή 38χρονη που δημιούργησε 203 ψεύτικα προφίλ για να εκδικηθεί τον πρώην της – Ο πολύχρονος εφιάλτης του πιλότου
Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα στη
ροή ειδήσεων του enikos.gr
