Super League 2: Συνεχίζει απόλυτη με… buzzer-beater Ελ Αραμπί η Μαρκό – “Λύγισε” τον Αστέρα AKTOR Β’ η Athens Kallithea (Βίντεο)
Την… ξέφρενη πορεία της στην Superbet League 2 συνέχισε η Μαρκό. Αυτή τη φορά, φάνηκε πως το πρώτο “στραβοπάτημα” έρχεται, αλλά ο Ελ Αραμπί έδωσε την λύση την έσχατη στιγμή από την άσπρη βούλα, με αποτέλεσμα η ομάδα του επιβληθεί με 2-1 του Πανθρακικού, να κάνει το 4/4 και να “οδηγεί” την κούρσα της βαθμολογίας.
Διαβάστε: Εθνική Ελλάδος: Κλήθηκε εκτάκτως στην αποστολή ο Τσάπρας – Παίρνει τη θέση του Βαγιαννίδη
“Πλήγωσε” τον Πανθρακικό στο φινάλε και συνέχισε με το απόλυτο στην Super League 2 η Μαρκό
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Μόλις στο τρίτο λεπτό, ο Σγουρής είπε “όχι” σε γυριστή κεφαλιά του Ελ Αραμπί, ενώ μετά Σεμπά και Τσίλεμ δεν μπόρεσαν επίσης να σκοράρουν. Τελικά, το γκολ ήρθε με την συμπλήρωση 20 λεπτών. Μετά από λάθος γύρισμα του Νότα στο “κέντρο” της άμυνας, ο Σεμπά πήρε την μπάλα στην πλάτη των αμυντικών και γύρισε στον αμαρκάριστο Μίλερ, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα και “έγραψε” το 1-0.
Παρά τις ευκαιρίες της Μαρκό, ο Πανθρακικός έφερε το παιχνίδι στα ίσια με την έναρξη του δευτέρου μέρους. Ο Βουτσάς βρήκε χώρο εκτός περιοχής, “έσπασε” στα αριστερά στον Αναστασόπουλο και αυτός με ένα υπέροχο δεξί σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Έξαρχου για το 1-1.
Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου αύξησε την πίεσή της, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για το “χρυσό” γκολ της νίκης. Τελικά, αυτό ήρθε στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Ελ Αραμπί κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Λαρέα, ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.
Μαρκό (Σούλης Παπαδόπουλος): Έξαρχος, Καστάνιο, Σμάλης, Τσάκνης, Μπουσάι, Κυριακίδης (60′ Μιλόγεβιτς), Φατιόν, Μεντόσα (83′ Νεκούλ), Μίλερ (75′ Αλεξόπουλος) (83′ λ.τρ. Γιόχανσον), Σεμπά, Ελ Αραμπί
Πανθρακικός (Γιάννης Αποστολίδης): Σγούρης, Λαρέα, Ντουμάνης, Αναστασόπουλος, Ζιούλης, Αθανασακόπουλος, Βουτσάς (87′ Παπακωνσταντίνου), Τσίλεμ (81′ Κολλαράς), Πατρόνι (71′ Χρήστος Παχούνης), Γκορντεζιάνι (71′ Σαραντίδης), Νότας
Super League 2: Νίκη με παίκτη λιγότερο για την Athens Kallithea κόντρα στον Αστέρα AKTOR Β’
Παρά το γεγονός ότι έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 41ο λεπτό, όταν ο Πρεκατές αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, η Athens Kallithea κατάφερε να πανηγυρίσει ένα σημαντικό “τρίποντο” κόντρα στον Αστέρα AKTOR Β’.
Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 52′. Μετά από τρομερή κομπίνα που έγινε σε εκτέλεση φάουλ, ο Βιγιαφάνιες πήρε τη μπάλα από τον Λόπεζ, έπαιξε κάθετα για τον Τσιριγώτη και ο νεοαποκτηθείς επιθετικός με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, “γράφοντας” το 1-0.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η ομάδα της Τρίπολης πήρε τον έλεγχο του αγώνα, με τον Βαγγέλη Μόρα να ενισχύει τα μετόπισθεν της ομάδας του. Ωστόσο, η Athens Kallithea “κλείδωσε” τη νίκη στο 83′. Ο Προβυδάκης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Ρόμο με κεφαλιά από κοντά νίκησε τον Νικοπολίδη, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.
Athens Kallithea (Βαγγέλης Μόρας): Καστράτι, Πρεκατές, Σταματούλλας, Χουχούμης, Προβυδάκης, Αναστασίου, Λόπεζ (81′ Βάρκας), Βιγιαφάνιες (65′ Γαρουφαλιάς), Τζανδάρης (70′ Κουρφαλίδης), Τσιριγώτης (81′ Ρόμο), Μανιάς (65′ Πανάγου).
Αστέρας AKTOR Β (Γιάννης Κοντοές): Νικοπολίδης, Μπουλούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Χατζηκυριάκος, Πομόνης, Μεταξάς (90’+1′ Αρμστρονγκ), Καλόγηρος (76′ Ντερβίση), Κόλα (64′ Σιμόνι), Κολιμάτσης, Φρίμπονγκ (46′ Κύρκος), Γραμμένος (64′ Φερνάντεθ).
