05/10/2026

Εθνική Πορτογαλίας: Ο Ζορζέ Ζεσούς επιβεβαιώνει την παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο

Εθνική Πορτογαλίας: Ο Ζεσούς ξεκαθάρισε πως υπολογίζει τον Ρονάλντο - "Ο Κριστιάνο θα κληθεί για την επόμενη διακοπή των εθνικών ομάδων"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν συμμετείχε στην τρέχουσα αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας για το “παράθυρο” του Nations League, με τις φήμες να κάνουν λόγο για ρήξη στις σχέσεις του με τον προπονητή Ζόρζε Ζεσούς. Παρόλα αυτά, ο 72χρονος τεχνικός, παρά το αρνητικό κλίμα που ενδεχομένως επικράτησε, κατέστησε σαφές ότι υπολογίζει κανονικά τον Ρονάλντο για τους επερχόμενους αγώνες της Εθνικής ομάδας.

Διαβάστε επίσης: “Συναγερμός” στη Μαρσέιγ: Ο Χόιμπιεργκ τραυματίστηκε με τη Δανία πριν την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό

Εθνική Πορτογαλίας: Ο Ζεσούς επιβεβαιώνει τη στήριξή του στον Ρονάλντο για τα επερχόμενα παιχνίδια

Το σίριαλ γύρω από την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας συνεχίζεται, με τον Ζόρζε Ζεσούς να βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων. Ο Πορτογάλος προπονητής, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά τη νίκη της Πορτογαλίας επί της Νορβηγίας για την τέταρτη αγωνιστική του Nations League, αναφέρθηκε στο θέμα.

Ο Ζεσούς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Πορτογάλου σταρ στην εθνική ομάδα, θέτοντας ουσιαστικά την απόφαση στα χέρια του ίδιου του Ρονάλντο. Επιπλέον, ο 72χρονος τεχνικός επιβεβαίωσε ότι θα συμπεριλάβει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην αποστολή για τους αγώνες εναντίον της Δανίας (14/11, 21:45) και του Ουλάν (17/11, 21:45).

🚨🇵🇹 Jorge Jesus on Cristiano: “In my opinion, you can’t hold a one year friendship against someone over a situation that is difficult to understand”.

“Just because it was him. Just because it was him, and perhaps rightly so, because he is a symbol, this whole issue of warming… pic.twitter.com/WGiRX4nC9G

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) October 5, 2026

“Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα κληθεί για την επόμενη διακοπή των εθνικών ομάδων, εφόσον επιθυμεί να επιστρέψει. Η απόφαση είναι δική του. Είμαι έτοιμος να τον καλέσω, με την προϋπόθεση ότι αγωνίζεται ενεργά με την Αλ Νασρ”, δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός. Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Κατά την άποψή μου, δεν είναι δίκαιο να στιγματίζουμε κάποιον για μια κατάσταση που είναι δύσκολο να κατανοηθεί, ειδικά όταν πρόκειται για μια σχέση που μετρά ένα χρόνο. Το γεγονός ότι ήταν αυτός, και ίσως αυτό να δικαιολογείται από τον συμβολικό του ρόλο, προκάλεσε όλη αυτή την αναστάτωση σχετικά με την προθέρμανση και την μη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Ας αναρωτηθούμε πόσοι άλλοι παίκτες έκαναν προθέρμανση σήμερα και δεν αγωνίστηκαν; Πόσοι; Θα υπάρξει πρόβλημα με κάποιον από αυτούς; Όχι”, κατέληξε.