Πάτρα: Αναβολή για τις 10 Νοεμβρίου στη δίκη των δύο αναρχικών για επτά ληστείες
Αναβλήθηκε για τις 10 Νοεμβρίου η δίκη σε δεύτερο βαθμό των δύο αναρχικών που έχουν καταδικαστεί για επτά ληστείες, η οποία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει σήμερα, Πέμπτη (29/10), στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στην Πάτρα.
Οι δύο κατηγορούμενοι μεταφέρθηκαν το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας, υπό ιδιαίτερα αυξημένα μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να παραστούν στη διαδικασία.
Η υπόθεση αφορά συνολικά επτά ληστείες, για τις οποίες οι δύο άνδρες έχουν ήδη καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό, με το δικαστήριο να τους επιβάλλει πολυετείς ποινές κάθειρξης.
Συγκεκριμένα, στον έναν κατηγορούμενο έχει επιβληθεί ποινή κάθειρξης 21 ετών, ενώ ο δεύτερος έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 25 ετών και έξι μηνών.
Η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό αναμένεται πλέον να πραγματοποιηθεί στις 10 Νοεμβρίου.
