21/08/2025

Τραγική κατάληξη στην εξαφάνιση Δογιάκη: Βρέθηκε νεκρός ο επιχειρηματίας – Αναγνωρίστηκε από συγγενή του

Καταγραφή-11-min

Η σορός του Σταύρου Δογιάκη αναγνωρίστηκε από συγγενή του, λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό της σορού του στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Κυνηγού στην Αγία Παρασκευή.

Νεκρός βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, 22 Ιουνίου, σε δασώδη περιοχή στην Αγία Παρασκευή, ο Σταύρος Δογιάκηςιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα, ο οποίος αγνοείτο από τη Δευτέρα, 21 Ιουνίου.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Σταύρος Δογιάκης είχε δώσει το «παρών» ως καλεσμένος σε έναν γάμο, ενώ φέρεται να επικοινώνησε τηλεφωνικά με μία γυναίκα η οποία προσέχει την ηλικιωμένη μητέρα του προκειμένου να μάθει εάν πήρε τα φάρμακά της.

Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν ότι άφησε σημείωμα στον αδερφό του, Νίκο, με το οποίο φέρεται να τον καθιστά γενικό κληρονόμο του.

Η δήλωση εξαφάνισης έγινε στις 21 Ιουνίου στο Α.Τ. Παλλήνης, με το πρώτο 24ωρο ερευνών να έχει παρέλθει άκαρπο, ενώ μετά από σχετικό αίτημα των συγγενών του σήμερα Τρίτη, το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Missing Alert. «Στις 21 Ιουνίου 2021 εξαφανίστηκε από την περιοχή Γλυκά Νερά, ο Σταύρος Δογιάκης, 53 ετών.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε, πριν από περίπου τρία χρόνια στο πάρκινγκ της ταβέρνας «Κρητικός» είχε πέσει νεκρός από τις σφαίρες άγνωστου εκτελεστή ο πρώην ΕΚΑΜίτης, Σπύρος Παπαχρήστος, σε ένα από τα «συμβόλαια θανάτου» που φαίνεται να σχετίζεται με τον κόσμο της νύχτας.

Ο 53χρονος ιδιοκτήτης της γνωστής ταβέρνας “Κρητικός”, στην Κάντζα, βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του, πυροβολημένος στο κεφάλι και δίπλα του ένα όπλο, με το οποίο εκτιμάται ότι έβαλε τέλος στη ζωή του. Αν και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, στο σημείο όπου βρέθηκε το άψυχο κορμί του επιχειρηματία πηγαίνουν και άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να εξετάσουν κι αυτοί τις συνθήκες του θανάτου του Σταύρου Δογιάκη.

O iδιώτης ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, χαρακτήρισε τον 53χρονο ως την προσωποποίηση του καλοσυνάτου ανθρώπου.

«Είναι ένας άνθρωπος τον οποίο είχα γνωρίσει στην ταβέρνα του. Είναι ένας άνθρωπος που μόνο ευγένεια εκπέμπει, η προσωποποίηση του καλοσυνάτου ανθρώπου. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα έμπλεκε σε προβλήματα. Από εδώ και πέρα είναι θέμα της Αστυνομίας ο εντοπισμός του. Υπάρχει πρωτόκολλο για αυτές τις περιπτώσεις. Στην αρχή ψάχνεις στο σημείο όπου εξαφανίστηκε, περιμετρικά ψάχνεις σε ένα δύο χιλιόμετρα, παίρνεις πληροφορίες από οικείους φίλους και ούτω καθεξής», σημείωσε ο κ. Τσούκαλης.