04/07/2025

Σύλληψη ατόμων για κλοπές στις πληγείσες περιοχές

karditsa plimmyra

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν για δύο διαφορετικά περιστατικά κλοπών, στις πληγείσες περιοχές του Βόλου και των Τρικάλων.

Οι δράστες αφαίρεσαν, έξω από πληγείσες οικίες, στην πρώτη περίπτωση δύο ηλεκτρικές συσκευές, και στη δεύτερη ένα κρεβάτι.
Η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει εντατικά τις περιπολίες και τη δράση της για την προστασία των ιδιοκτησιών στις πληγείσες περιοχές, των οποίων οι κάτοχοι έχουν απομακρυνθεί ή αδυνατούν να τις προσεγγίσουν.

Επιδρομές Ρομά και πλιάτσικο στα σπίτια πλημμυροπαθών στη Λάρισα, καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής.

Ειδικότερα, μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN, ο άνδρας εξηγεί ότι κάποιοι κάτοικοι κάνουν περιπολίες για να προστατεύσουν τις περιουσίες τους.

«Ήρθαν πολλοί, τσιγγάνοι, ξένοι για να κλέψουν τα σπίτια γιατί πολύς κόσμος αναγκάστηκε να φύγει», λέει χαρακτηριστικά.