24/06/2025

Πέραμα: 35χρονος ναυτικός βρέθηκε απαγχονισμένος στην καμπίνα του

PERAMA boat ship

Αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, γιατί ένας 35χρονος αλλοδαπός ναυτικός βρέθηκε απαγχονισμένος στην καμπίνα του φορτηγού πλοίου που δούλευε το οποίο ελλιμενιζόταν για εργασίες συντήρησης-επισκευής.

Το φορτηγό πλοίο με σημαία Μάλτας βρίσκεται στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη στο Πέραμα για εργασίες συντήρησης-επισκευής, με το πλήρωνα να βρίσκει απαγχονισμένο τον 35χρονο ναυτικό το πρωί της Τετάρτης (27/03/2024).

Στο σημείο του τραγικού συμβάντος μετέβησαν άμεσα στελέχη του Λιμενικού από το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Ο άνδρας παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΟΛΠ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Περάματος που διενεργεί την προανάκριση της υπόθεσης, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.