«Βελόπουλος: Η Νέα Υόρκη αποκάλυψε τον Πρωθυπουργό ως φτωχό συγγενή»
«Οι χθεσινές δηλώσεις του Πρωθυπουργού αποδεικνύουν ότι είναι εμμονικός με την πράσινη απάτη, τα φωτοβολταϊκά και τις ανεμογεννήτριες και φοβικός με την Τουρκία, σε σχέση με τη μοιρασιά που ο ίδιος είπε για την ευημερία, δηλαδή για μοιρασιά των κοιτασμάτων και συνεκμετάλλευσης στο Αιγαίο, ανατολικά της Κρήτης και νοτίως του Καστελλορίζου», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος
«Οι χθεσινές δηλώσεις του Πρωθυπουργού επιβεβαιώνουν την εμμονή του με την πράσινη ενεργειακή μετάβαση, όπως τα φωτοβολταϊκά και οι ανεμογεννήτριες, ενώ ταυτόχρονα αποδεικνύει τον φόβο του απέναντι στην Τουρκία σχετικά με τις προτάσεις που ο ίδιος εξέφρασε για τη μοιρασιά των κοιτασμάτων και τη συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο, ανατολικά της Κρήτης και νοτιότερα του Καστελλορίζου», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος σε αναφορά στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη γενική συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης παρατήρησε: «Ταυτόχρονα, συνάντησε όλους τους υπεύθυνους σφαγών των χριστιανών αλλά κανέναν σοβαρό πολιτικό ηγέτη. Η εικόνα του πρωθυπουργού θύμιζε αυτή ενός φτωχού συγγενή που εκποιεί τη χώρα στους Τούρκους και εκθέτει την Ελλάδα διεθνώς. Ρεζίλι και θλίψη!».
Κ. Μητσοτάκης: Εμμονικός, φοβικός και υποχωρητικός
Οι τοποθετήσεις του πρωθυπουργού χθες δείχνουν ότι είναι εμμονικός με τις πράσινες πολιτικές κι ανήσυχος έναντι της Τουρκίας, ειδικά σε ό,τι αφορά τα ζητήματα που σχετίζονται με την ευημερία μέσω μοιρασιάς φυσικών πόρων.
«Είναι μονόδρομος όχι μόνο η παραίτηση Μυλωνάκη,αλλά όλης της κυβέρνησης».
«Η απλή παραίτηση Μυλωνάκη δεν επαρκεί για να αντιμετωπιστεί η διαφθορά στον ΟΠΕΚΕΠΕ καθώς επίσης ούτε στα υπόλοιπα σκάνδαλα που πλήττουν τη Νέα Δημοκρατία», ανέφερε ο Βελόπουλος. «Ούτε το θέμα περιορίζεται στον Μυλωνάκη—αφορά διαρθρωτικά όλα τα μέλη της κυβέρνησης καθώς επίσης τους “γαλάζιους ακρίδες” που καταχρώνται χρήματα από τους αγρότες». Επιπλέον πρόσθεσε ότι «δεν αρκεί απλώς να παραιτηθεί ο Μυλωνάκης· απαιτείται να παραιτηθεί σύσσωμη η κυβέρνηση, να γίνει δήμευση περιουσιών και δημοσιοποίηση των ονομάτων όσων διέπραξαν εγκλήματα κατά των πολιτών». Αυτή προτείνει ως λύση η Ελληνική Λύση.
Τιμή στη μνήμη Ιωάννη Καποδίστρια
«Σήμερα 27 Σεπτεμβρίου συμπληρώνονται 194 χρόνια από τη δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια στο Ναύπλιο», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος. «Αποτελεί μία εθνική τραγωδία με συνέπειες που συνεχίζουν έως σήμερα». Σύμφωνα με τον ίδιο: «Ο Καποδίστριας δεν ήταν απλώς ένας κυβερνήτης· υπήρξε αρχιτέκτονας ενός σύγχρονου ελληνικού κράτους μετά από αιώνες καταπίεσης από τους Οθωμανούς». Με το έργο αυτό απέδειξε ότι οι Έλληνες έχουν τη δυνατότητα αυτοδιοίκησης για ένα πραγματικά ανεξάρτητο κράτος προς όφελος Εθνός.
Συνέχισε αναφέροντας πως: «Η δολοφονία του από τους αδελφούς Μαυρομιχάλη ήταν έγκλημα κατά της ίδιας της Ελλάδας» σημειώνοντας πως ανταγωνίζονταν συμφέροντα ενάντια στην εθνική πολιτική σχεδιάσματός του. Αναγνωρίζοντας ότι οι αρχές πρέπει να προηγούνται των κομματικών ή προσωπικών συμφερόντων μας τόνισε την ανάγκη παρουσίας ηγετών αφιερωμένων στο έθνος μας.» Η Ελληνική Λύση τιμά εκείνον τον μεγάλο Έλληνα κυβερνήτη δεσμευόμενη να συνεχίσει το έργο για μια ισχυρή ανεξάρτητη Ελλάδα αντάξια εποχής ιστορίας μας.
Aιωνία αυτού η μνήμη.
