13/10/2025

Ρούτσι: «Δεν σταματώ! Αγωνίζομαι μέχρι να δικαιωθούν τα αιτήματά μου»

«Σήμερα κλείνω 23 μέρες εδώ στο Σύνταγμα και συνεχίζω τον αγώνα μου μέχρι να πάρουμε διαβεβαίωση από την κυβέρνηση ότι τα αιτήματα μου να γίνουν δεκτά», όπως σημείωσε, το απόγευμα, Πάνος Ρούτσι, πατέρας του 22χρονου Ντένις που σκοτώθηκε στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Παράλληλα, ο ίδιος, ο οποίος συνεχίζει την απεργία πείνας, δήλωσε:  «Δεν έχω να

Τέμπη: Συγκεντρώσεις αλληλεγγύης για τον Πάνο Ρούτσι σε όλη τη χώρα

Αγώνας για Δικαιοσύνη στο Σύνταγμα

«Σήμερα διανύω την 23η μέρα μου εδώ στο Σύνταγμα και η αποφασιστικότητα μου να συνεχίσω τον αγώνα δεν μειώνεται μέχρι να λάβω επίσημες διαβεβαιώσεις από την κυβέρνηση σχετικά με τα αιτήματά μου», δήλωσε το απόγευμα ο Πάνος Ρούτσι, πατέρας του 22χρονου Ντένις που έχασε τη ζωή του σε σιδηροδρομικό ατύχημα στα Τέμπη.

Ο ίδιος, ενώ συνεχίζει την απεργία πείνας, πρόσθεσε: «Δεν έχω πολλά να προσθέσω. Ο κόσμος εκφράζει τη στήριξή του και έρχεται εδώ καθημερινά. Ελπίζω η κατάσταση να μην παρατείνεται πολύ ακόμα και περιμένουμε εξελίξεις». Με έμφαση τόνισε πως επιθυμεί «να υπάρξει πλήρης διαφάνεια γύρω από αυτή την υπόθεση. Είναι αναγκαίο να γίνουν βιοχημικές αναλύσεις με τη συμμετοχή δικού μας συμβούλου και γενικά όλα όσα χρειάζονται για μια δίκαιη διαδικασία». Έχει υπογραμμίσει ότι «υπάρχει πολύς πόνος και κούραση, αλλά διαθέτω υπομονή. Θα παραμείνω εδώ μέχρι οι απαιτήσεις μου να γίνουν δεκτές».