«Αθλητικές Μεταδόσεις Πέμπτης 27/11: Όλες οι Σημαντικές Αναμετρήσεις που Δε Θέλετε να Χάσετε!»
Μπορεί το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων να επικεντρώνεται όπως είναι λογικό στις μάχες των ομάδων της Super League στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά υπάρχει και το μπάσκετ στο μενού. Η Εθνική Ελλάδος θέλει να κάνει την καλύτερη δυνατή αρχή στα “παράθυρα” του Μουντομπάσκετ 2027 απέναντι στην Ρουμανία. Με Εθνική Ελλάδος μπάσκετ στα “παράθυρα” οι αθλητικές μεταδόσεις
Η Εθνική Ελλάδας στο Μπάσκετ και οι Αθλητικές Μεταδόσεις
Αν και το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων επικεντρώνεται κυρίως στις αναμετρήσεις των ομάδων της Super League στην Ευρώπη, το μπάσκετ δεν λείπει από την ατζέντα. Η Εθνική ομάδα μπάσκετ της Ελλάδας επιδιώκει να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα “παράθυρα” του Μουντομπάσκετ 2027, αντιμετωπίζοντας τη Ρουμανία.
Επιστροφή για την Εθνική Ελλάδας στο Μπάσκετ
Η Εθνική μας ομάδα επανέρχεται στις υποχρεώσεις της, δύο μήνες μετά την επιτυχία της με το χάλκινο μετάλλιο στο EuroBasket 2025 στη Λετονία.Σκοπός είναι η προετοιμασία για μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση καθώς αρχίζουν τα “παράθυρα” του Μουντομπάσκετ 2027. Η πρόκληση θα είναι σίγουρα δύσκολη.
Ο πρώτος αγώνας είναι απέναντι στη Ρουμανία, όπου ο Βασίλης Σπανούλης έχει προγραμματίσει τις επιλογές του και σκοπεύει να δώσει ευκαιρίες σε νέους παίκτες που δεν έχουν συμμετάσχει ακόμη με την “επίσημη αγαπημένη”. Επιπλέον, υπάρχουν κλήσεις παικτών που αγωνίζονται στους γνωστούς “αιώνιους” της Basket League.
Νέες Προσωπικότητες στην Ομάδα
Ο Ελάιτζα Μήτρο – Λονγκ είναι ανάμεσα στους επιλεγμένους παίκτες και έχει δείξει εξαιρετική απόδοση με τον Άρη αυτή τη σεζόν. Παράλληλα, ο αδερφός του Ναζ έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στη Νάπολι έπειτα από τη μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό.
Aξιοσημείωτος επίσης είναι ο Νίκος Περσίδης από τον ΠΑΟΚ, που δείχνει συνεχή βελτίωση μέσα στον χρόνο. Οι εμφανίσεις του έχουν εξελιχθεί προς το καλύτερο ενώ συμβάλλει σημαντικά στα πλάνα του Ζντοβτς.
Kλήσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Όσον αφορά τους παίκτες των Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού δεν υπάρχει βεβαιότητα ότι όλοι θα συμμετάσχουν στον αγώνα κατά της Ρουμανίας. Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν στο Βελιγράδι για το παιχνίδι εναντίον του Ερυθρού Αστέρα μαζί με τον Κώστα Αντετοκούνμπο κι αμφότεροι αναμένονται στον αγώνα κόντρα στην Πορτογαλία.Αντιθέτως, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έκανε προπόνηση μαζί με τους άλλους διεθνείς.
Στον Παναθηναϊκό οι Αλέξανδρος Σαμοντούροβ και Παναγιώτης Καλαϊтζάκης είχαν ενεργό ρόλο στην αναμέτρηση απέναντι στην Παρτιζάν για την Euroleague κι αναμένονται κανονικά στις επιλογές υπό τις οδηγίες του “Kill Bill” καθώς επίσης κι ο Βασίλης Τολιόπουλος που επιστρέφει πλήρης υγείας.
Aθληματικές Μεταδόσεις Ημέρας
- 18:30: ΕΡΤ2 Ελλάδα – Ρουμανία Προκριματικά Μουντομπάσκετ 2027
- 19:45: COSMOTE SPORT 3 ΠΑΟΚ – Μπραν UEFA Europa League
- 19:45: COSMOTE SPORT 6 Πόρτο – Νις UEFA Europa League
- 19:45:COSMOTE SPORT 7 Ρόμα – Μίντιλανт UEFA Europa League
- 19:45:COSMOTE SPORT 8 Φέγενορντσ – Σέλτικ UEFA Europa League
- < strong >19 :45 : strong >COSMOTE SPORT9 Oμόνοια – Nτινάμο Kιέβου conference League li >
- < strong >22 :00 : strong >COSMOTE SPORT3 Ρέιντερς – Mπράγκα UEFA Europa League li >
- < strong >22 :00 : strong >COSMOTE SPORT4 Παναιτωλικός –Στουρμ Γκρατσ UEFA Europa League li >
- < strong >22 :00 : strong >COSMOTE SPORT5 Φιορεντίνα– AEK Conference league li >
- < strong >22 :00 : strong >COSMOTE SPORT6 Nότιγχαμ Φóρεστ– Mάλμε UEFA Europe league li >
- < strength =“bold” size= “small” weight=“normal”; color=”darkblue”; font-family=“Arial”;// -> font-family=’Verdana’ ;//->font-size=’30px’ permanent;
//const randNum = math.random(); if(randNum >= .5) {console.log(“Hello World!”);}else{ console.log(“Bye World!”);}
//–>
//–>
//->
return ;
