03/02/2026

«Στέλιος Κοτίδης & Γιώργος Χουβαρδάς: Μία Μαγευτική Επιστροφή στον Σταυρό του Νότου Club!»

Ο Στέλιος Κοτίδης & ο Γιώργος Χουβαρδάς επιστρέφουν στον Σταυρό του Νότου Club την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου μετά τη μεγάλη επιτυχία της πρώτης τους εμφάνισης. Η πρώτη κοινή εμφάνιση του Στέλιου Κοτίδη και του Γιώργου Χουβαρδά στον κατάμεστο Σταυρό του Νότου Club την Τρίτη 11 Νοεμβρίου απέδειξε πως η νέα γενιά τραγουδοποιών και ερμηνευτών δεν

Ο Στέλιος Κοτίδης & ο Γιώργος Χουβαρδάς επιστρέφουν στον Σταυρό του Νότου Club






Στέλιος Κοτίδης & Γιώργος Χουβαρδάς | Επιστροφή στον Σταυρό του Νότου

Επανεξέταση της Μουσικής Σκηνής: Στέλιος Κοτίδης & Γιώργος Χουβαρδάς επιστρέφουν στον Σταυρό του Νότου

Ο Στέλιος Κοτίδης και ο Γιώργος Χουβαρδάς επιστρέφουν στον αγαπημένο τους χώρο, τον Σταυρό του Νότου Club, την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου, έπειτα από την επιτυχία της πρώτης τους παρουσίας. Η κοινή εμφάνιση που πραγματοποίησαν την Τρίτη 11 Νοεμβρίου στην κατάμεστη αίθουσα απέδειξε ότι η νέα γενιά μουσικών συνδυάζει την τεχνική δεξιοτεχνία με το συναίσθημα, τη φρεσκάδα με τη σοφία και το πάθος με τη βαθιά ουσία των στίχων.

Αν και προέρχονται από διαφορετικούς μουσικούς κόσμους, οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αναδείξουν μια παράσταση γεμάτη αλήθεια και συγκίνηση. Μετά την επιτυχία εκείνης της βραδιάς, θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν εκ νέου το κοινό τους σε μια μοναδική μουσική εμπειρία για όσους δεν είχαν ακόμη την ευκαιρία να απολαύσουν τα έργα τους.

Αυτήν τη φορά θα συνοδεύονται από τον εξαιρετικό Βασίλη Προδρόμου, έναν ταλαντούχο καλλιτέχνη που έχει κερδίσει τις καρδιές πολλών με τη δημιουργικότητά του. Ο Βασίλης έχει μάλιστα συνεργαστεί πρόσφατα δισκογραφικά με τον Στέλιο στο κομμάτι «Δυο Λέξεις Άφησα».

Ο Γιώργος Χουβαρδάς καθηλώνει το κοινό με τη συναισθηματική του φωνή· κάθε λέξη που προφέρει είναι σαν εξομολόγηση και κάθε φράση αποτελεί αποτύπωμα ειλικρινούς συναισθηματικής αλήθειας. Από την άλλη πλευρά, ο Στέλιος Κοτίδης δημιουργεί ένα εσωτερικό σύμπαν όπου η ευαισθησία συναντά ταυτόχρονα δύναμη και βάθος. Μαζί είναι οι δύο όψεις μιας ίδιας ψυχής σε μια σύμπραξη που υπερβαίνει απλά τον ήχο· μετατρέπει την τέχνη σε ένα μέσο επικοινωνίας.

Η παράσταση περιλαμβάνει αγαπημένα κομμάτια όπως «Κοσμοχαλασιά» και «Μαΐστρο» από τον Χουβαρδά καθώς επίσης «Πορφυρή Κλωστή», «Εκμαγείο», «Είναι η καρδιά σου κήπος», μαζί με άλλες δημιουργίες του Κοτίδη. Παράλληλα θα ακουστούν νέα κομμάτια όπως το ακυκλοφόρητο τραγούδι του Γιώργου από τον επόμενο δίσκο του “Σ’ έναν κόσμο που φοβάται την αγάπη”, γραμμένο από τον στιχουργό Κωνσταντίνο Τσακαλάκη.

Οι δύο καλλιτέχνες τιμώντας συγχρόνως μεγάλους Έλληνες μουσικούς θα ερμηνεύσουν γνωστά κομμάτια των Δημιουργών όπως ο Διονύσης Σαββόπουλος και άλλοι σημαντικοί καλλιτεχνές. Αξιοσημείωτη στιγμή ήταν όταν ο Παντελής Θαλασσινός ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει μαζί με τον Χουβαρδά το κομμάτι “Μαΐστρος” – αυτή η ζωντανή παρουσίαση δημιούργησε κύματα συγκίνησης στο κοινό.

Tην Τρίτη 9 Δεκεμβρίου προγραμματίζεται μία βραδιά γεμάτη όχι μόνο ήχο αλλά ουσία — όπου οι στίχοι συνομιλούν με τις ψυχές μας μέσα σε μία ατμόsphere γεμάτη ενέργεια κι ευαισθησία.

Muzikoi:

  • Βασίλης Γκορίτσας: πιάνο | μπάσο | ακορντεόν
  • Μάριος Ηλιάκης: κιθάρες | τραγούδι
  • Χρυσή Τζάβλα: βιολί | τραγούδι
  • Γιάννης Σταματογιάννης: μπουζούκι | λαούτο
  • Ορφέας Σιέρρας: τύμπανα

P πληροφορίας: