Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα: Η Ρόμα Εξασφαλίζει Νίκη για το Champions League, Ο Γιάρεμτσουκ με Ασίστ στη Λυών
Η Ρόμα δεν δυσκολεύτηκε για να πάρει τη νίκη με 3-0 επί της Κρεμονέζε για την 26η αγωνιστική της Serie A . Έφτασε τους 50 βαθμούς και παραμένει στην πρώτη τετράδα του πίνακα της βαθμολογίας, η οποία δίνει εισιτήρια για το Champions League . Στον πάγκο έμεινε ο Κώστας Τσιμίκας , ο οποίος δεν λογίζεται
Ρόμα: Εύκολη Νίκη 3-0 επί της Κρεμονέζε για τη Serie A
Η Ρόμα πανηγύρισε μια άνετη νίκη με σκορ 3-0 επί της Κρεμονέζε, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Serie A. Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα έφτασε τους 50 βαθμούς, διατηρώντας την παρουσία της στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, η οποία οδηγεί απευθείας στο Champions League. Ο Κώστας Τσιμίκας, που δεν θεωρείται βασικός παίκτης από τους «τζιαλορόσι», παρέμεινε στον πάγκο.
Αναλυτικά η εξέλιξη του σκορ:
- 59′: Ο Κριστάντε άνοιξε το σκορ για τη Ρόμα.
- 77′: Ο ίδιος παίκτης έδωσε την ασίστ στον Εντινκά, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα.
- 86′: Ο Πισίλι διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Η Κρεμονέζε παρέμεινε στους 24 βαθμούς, παραμένοντας σε επικίνδυνη θέση κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαβάστε επίσης: Μπαρτσελόνα – Λεβάντε 3-0, La Liga: Επιστροφή στις νίκες και στην κορυφή
Λυών: Ήττα 3-1 από τη Στρασβούργο, με Ασίστ του Γιάρεμτσουκ
Στη Γαλλία, η Λυών γνώρισε την ήττα με 3-1 από τη Στρασβούργο, εκτός έδρας, για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ, δανεικός από τον Ολυμπιακό, εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στο 58ο λεπτό, αντικαθιστώντας τον Τέσμαν.
Η ήττα αυτή έβαλε τέλος σε ένα σερί πέντε νικών για τους «Λιονέ», οι οποίοι βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 45 βαθμούς. Το μοναδικό γκολ της Λυών πέτυχε ο Τολισό στο 59ο λεπτό, μετά από ασίστ του Γιάρεμτσουκ.
Για τη Στρασβούργο, η οποία ανέβηκε στην 7η θέση με 34 βαθμούς, σκόραραν οι Γόδο (37′), Μορέιρα (52′) και Πανιτσέλι (83′).
Bundesliga: Σημαντική Νίκη για τη Ζανκτ Πάουλι με τη Συμμετοχή του Σάλιακα
Η Ζανκτ Πάουλι πέτυχε μια νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας, επικρατώντας 2-1 της Βέρντερ Βρέμης, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Bundesliga. Η ομάδα πήρε ανάσα για την παραμονή στην κατηγορία, με τον Μανώλη Σάλιακα να βρίσκεται ξανά στο αρχικό σχήμα των γηπεδούχων.
Τα γκολ για τη Ζανκτ Πάουλι σημείωσαν οι Γκίντερ (38′) και Ματάνοβιτς (74′).
Σε άλλο αγώνα, η Φράιμπουργκ επικράτησε 2-1 της Γκλάντμπαχ, πλησιάζοντας τους στόχους της για την έξοδο στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Με αυτή τη νίκη, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στην έβδομη θέση της βαθμολογίας.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα της Κυριακής (23/02):
- Φράιμπουργκ – Γκλάντμπαχ 2-1 (38′ Γκίντερ, 74′ Ματάνοβιτς – 85′ Ταμπάκοβιτς)
- Ζανκτ Πάουλι – Βέρντερ Βρέμης 2-1 (56′ Βαχλ, 71′ Φουτζίτα – 62′ Μιλόσεβιτς)
- Χάιντενχαϊμ – Στουτγκάρδη 3-3 (20′ Ντικσί, 34′ πεν. Ιμπραΐμοβιτς, 82′ Κόντε – 5′ Φούριχ, 45′ πεν. Μίτελσταντ, 88′ Ουντάβ)
