07/03/2026

Βελόπουλος: Οι «πατριώτες του χαβιαριού» δειλοί και ψεύτες, νοιάζονται για ξένες βάσεις

«Οι πατριώτες του χαβιαριού, πρωθυπουργός και κυβέρνηση, είναι τόσο δειλοί, που βγαίνουν και μας λένε ότι στέλνουν Patriot και F16 στην βόρεια Ελλάδα, για την προστασία της Βουλγαρίας από τυχόν επίθεση και δεν έχουν το θάρρος να μας πουν ότι τρέμουν, διότι κινδυνεύει η αμερικανική βάση στην Αλεξανδρούπολη», τονίζει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος

Βελόπουλος: Απευθύνω έκκληση στους αγρότες, μην σας διασπάσει το Μαξίμου

«Οι πατριώτες του χαβιαριού, ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση, επιδεικνύουν τέτοια δειλία, που ανακοινώνουν την αποστολή Patriot και F16 στη βόρεια Ελλάδα, υποτίθεται για την προστασία της Βουλγαρίας από πιθανή επίθεση. Στην πραγματικότητα, τους λείπει το θάρρος να ομολογήσουν ότι ο πραγματικός τους φόβος προκύπτει από τον κίνδυνο που απειλεί την αμερικανική βάση στην Αλεξανδρούπολη», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Όπως επισήμανε, «αυτοί χαρακτηρίζονται ως πατριώτες του χαβιαριού. Λένε ψέματα, είναι δειλοί και ενδιαφέρονται περισσότερο για τις ξένες βάσεις παρά για την Ελλάδα. Και το πιο εξοργιστικό είναι ότι κατηγορούν άλλους ως πατριώτες της φακής. Πρόκειται για απύθμενο θράσος».