Σοβαρό περιστατικό στο Κερατσίνι: Άνδρας πήδηξε από μπαλκόνι εγκαταλελειμμένου κτιρίου μετά από ρίψη αντικειμένων
Αναστάτωση προκλήθηκε χθες βράδυ στο Κερατσίνι, όταν άνδρας που βρισκόταν σε μπαλκόνι εγκαταλελειμμένου κτιρίου άρχισε να πετά αντικείμενα στον δρόμο, θέτοντας σε κίνδυνο διερχόμενους πολίτες και οχήματα. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ αστυνομικοί προσέγγισαν άμεσα με την απαιτούμενη προσοχή το σημείο, προκειμένου να αποτρέψουν περαιτέρω κίνδυνο. Κατά την προσέγγισή τους, ο άνδρας, με δική του ενέργεια
Σοβαρή αναστάτωση προκλήθηκε χθες βράδυ στην περιοχή του Κερατσινίου, όταν ένας άνδρας, ο οποίος βρισκόταν σε μπαλκόνι εγκαταλελειμμένου κτιρίου, άρχισε να εκτοξεύει αντικείμενα προς τον δρόμο. Η πράξη αυτή δημιούργησε σοβαρό κίνδυνο για τους διερχόμενους πολίτες και τα οχήματα που κινούνταν στην περιοχή.
Σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, δυνάμεις της αστυνομίας έσπευσαν άμεσα στο σημείο, προσεγγίζοντας με τη δέουσα προσοχή, με σκοπό την αποτροπή οποιουδήποτε περαιτέρω κινδύνου. Κατά την διάρκεια της προσέγγισης των αστυνομικών, ο άνδρας, με δική του ελεύθερη βούληση, πήδηξε από το μπαλκόνι στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κλήθηκε άμεσα και έφτασε στο σημείο. Το ιατρικό προσωπικό παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε σε κοντινό νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή. Για το σοβαρό αυτό περιστατικό έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες δικαστικές αρχές, με τον αρμόδιο Εισαγγελέα να έχει ειδοποιηθεί. Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του συμβάντος έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Κερατσινίου – Δραπετσώνας.
